ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εύβοια: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς μεταξύ Ρομά – Τρεις συλλήψεις

58χρονος άνδρας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε 50χρονο

Εύβοια: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς μεταξύ Ρομά – Τρεις συλλήψεις

Το απόγευμα της Δευτέρας 15 Αυγούστου, σημειώθηκε άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς στην περιοχή της Νέας Αρτάκης.

Ειδικότερα, η ΕΛ.ΑΣ λίγο μετά τις 18.00 κλήθηκε για περιστατικό με πυροβολισμούς, σε σπίτι στην Νέα Αρτάκη όπου ένας 58χρονος άνδρας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε έναν 50χρονο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, συνοδευόμενος από αρκετούς Ρομά.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, από την Ασφάλεια Χαλκίδας, το ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων Ερέτριας, έσπευσαν να ενισχύσουν τους συναδέλφους τους στο Νοσοκομείο καθώς και στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό ενώ ο 58χρονος δράστης συνελήφθη.

Στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ακολούθησε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των Ρομά, ενώ μάλιστα τρία άτομα κρατώντας μαχαίρια επιβιβάστηκαν σε όχημα ΙΧ Φορτηγό και στην προσπάθεια τους να διαφύγουν παρέσυραν ένα άτομα ενώ παρά λίγο να παρασύρουν και αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.

Σκηνές από ταινία ακολούθησαν στην συνέχεια αφού ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τα τρία άτομα ενώ την ίδια ώρα στο σημείο της συμπλοκής ομάδα Ρομά ξεκίνησε δεύτερο επεισόδιο, όπου πιάστηκαν στα χέρια ενώ ακολούθησαν και πυροβολισμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άμεσα συνελήφθησαν και τρία άτομα τα οποία νωρίτερα παρέσυραν έναν άνθρωπο μέσα στο χώρο του Νοσοκομείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.