ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φλώρινα: Συνελήφθησαν δύο γυναίκες που έκλεψαν προϊόντα αξίας άνω των 1.000 ευρώ από σούπερ μάρκετ

Τα προϊόντα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους

Φλώρινα: Συνελήφθησαν δύο γυναίκες που έκλεψαν προϊόντα αξίας άνω των 1.000 ευρώ από σούπερ μάρκετ

Αστυνομικοί στη Φλώρινα, συνέλαβαν δύο γυναίκες 57 και 38 ετών, κατηγορούμενες για κλοπές προϊόντων αξίας άνω των χιλίων ευρώ, από δύο καταστήματα σούπερ μάρκετ.

Ειδικότερα, το πρωί της Τετάρτης οι δύο γυναίκες εισήλθαν στα καταστήματα προσποιούμενες τις πελάτισσες και αφαίρεσαν από αυτά διάφορα προϊόντα χωρίς να καταβάλουν το χρηματικό αντίτιμο, αξίας 1.184,5 ευρώ.

Μετά από έρευνες της αστυνομίας εντοπίστηκε στην πόλη της Φλώρινας ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό την 38χρονη και συνοδηγό την 57χρονη, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν εντός του οχήματος κάποια από τα προϊόντα καθώς και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Σε έλεγχο που έγινε στην 57χρονη βρέθηκαν και τα υπόλοιπα προϊόντα καθώς και 420 ευρώ.

Τα προϊόντα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους, ενώ η αστυνομία κατέσχεσε και το συνολικό χρηματικό ποσό αλλά και το αυτοκίνητο.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.