Φρικτός θάνατος 26χρονου φοιτητή μέσα σε ανελκυστήρα στις Σέρρες – Το ψυγείο «χτύπησε» την καρωτίδα (φώτο) (upd)

Ήθελε να μεταφέρει τα πράγματά του από το σπίτι του σε ένα άλλο διαμέρισμα γιατί επρόκειτο να μετακομίσει

Φρικτός θάνατος 26χρονου φοιτητή μέσα σε ανελκυστήρα στις Σέρρες – Το ψυγείο «χτύπησε» την καρωτίδα (φώτο) (upd)

(Ανανέωση – Αρχική δημοσίευση 31/7 – 10.34): Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του φρικτού θανάτου του άτυχου νεαρού μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή των Σερρών, όταν ο 26χρονος Παναγιώτης με καταγωγή από την Καβάλα, με τη βοήθεια ενός φίλου του, προσπάθησε να κατεβάσει ένα ψυγείο με τον ανελκυστήρα κάτι που έμελλε να ήταν και το σημείο που έχασε την ζωή του.

Ο 26χρονος φοιτητής μπήκε μόνος του μέσα στο ασανσέρ κρατώντας το ψυγείο με αποτέλεσμα, από τις αναταράξεις που προήλθαν από την κίνηση του ανελκυστήρα, το ψυγείο να τον καταπλακώσει «χτυπώντας» την καρωτίδα του και ο νεαρός να βρει φριχτό θάνατο!

Ο άτυχος Παναγιώτης ήταν φοιτητής στις Σέρρες ενώ δούλευε παράλληλα ως delivery για να μπορέσει να επιβιώσει.

Χτες τα μεσάνυχτα ήθελε να μεταφέρει τα πράγματά του από το σπίτι του σε ένα άλλο διαμέρισμα γιατί επρόκειτο να μετακομίσει. Δυστυχώς, η μετακόμιση αυτή αποδείχθηκε μοιραία για τον άτυχο νεαρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσία Σερρών κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και μεταφέρθηκε από πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Σερρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.