ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Γ.Γιαννόπουλος: Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε κάθειρξη 12 ετών για την αποπλάνηση του κοριτσιού αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος

Γ.Γιαννόπουλος: Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Ο εισαγγελέας, πρότεινε σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, την ενοχή του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργου Γιαννόπουλου, που δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για τη σεξουαλική κακοποίηση 6χρονης.

Ο 71χρονος έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε κάθειρξη 12 ετών για την αποπλάνηση του κοριτσιού αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος.

Η οικογένεια της κοπέλας ζητά δικαίωση και από το Εφετείο το οποίο αναμένεται να εκδώσει απόφαση, εκτός απροόπτου μέσα στην ημέρα.

«Πρέπει να διορθώσετε ως κύριοι ένορκοι και κύριοι δικαστές τη νομική ανορθογραφία του το ότι το πρωτοβάθμιο δικαστήριο τον καταδίκασε σε 12 χρόνια του έδωσε αναστολή στην έφεση και τον άφησε ελεύθερο» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας.

Ο 71χρονος προφυλακίστηκε μετά τις νέες καταγγελίες σε βάρος του τεσσάρων κοριτσιών για σεξουαλική κακοποίηση ενώ ήταν ανήλικα την περίοδο 2007- 2015 σε κάμπινγκ στην Πελοπόννησο όπου και παραθέριζαν.

Ο μουσικός κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 έτη – με ανήλικους που τα είχαν συμπληρώσει και για κατάχρηση ανηλίκων καθώς τα θύματα φέρονται να ήταν κορίτσια τα οποία οι γονείς τους του εμπιστεύονταν να προσέχει.

Ο άνδρας ο οποίος συμμετείχε πριν χρόνια στους Πυξ Λαξ αλλά δεν συνεργάζεται πλέον με το συγκρότημα, όπως ξεκαθαρίζεται σε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με την κατηγορία, φέρεται να διέπραξε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται στο σπίτι του αλλά και σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου και έκανε διακοπές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.