ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ακυρώθηκε η επίσκεψη του Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου στις ΗΠΑ: «Κόκκινο» από Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Ακυρώθηκε η επίσκεψη του Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου στις ΗΠΑ: «Κόκκινο» από Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Ακυρώθηκε η επίσκεψη που επρόκειτο να κάνει στις ΗΠΑ ο Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος που προγραμματιζόταν για το διάστημα 5-8 Απριλίου στην Ουάσιγκτον λόγω του κορωνοϊού και της αυστηρής τήρησης των πρωτοκόλλων υγείας όπως αναφέρεται.

Ενώ o Αμερικανός Στρατηγός Mαρκ Μίλεϊ θα έδινε ειδική άδεια για την μετάβαση του κ. Φλώρου στην αμερικανική πρωτεύουσα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ άναψε κόκκινο φως για το ραντεβού του κ. Φλώρου με υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Ευρώπης, Φίλιπ Ρίκερ.

Ο κ. Φλώρος θα ήταν ο πρώτος Α/ΓΕΕΘΑ και ξένος αξιωματούχος που θα επισκεπτόταν την αμερικανική πρωτεύουσα επί προεδρίας Μπάιντεν. Ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ έχει προσκληθεί 4 φορές τον τελευταίο οκτάμηνο ώστε να επισκεφθεί το Πεντάγωνο, αλλά τις δύο εμπόδισε η κρίση με την Τουρκία το περασμένο καλοκαίρι (Αύγουστος-Σεπτέμβριος) και την άλλη -τον Δεκέμβριο- η επικείμενη ορκωμοσία Μπάιντεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.