ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Φλώρος σε DEFEA: «Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δίνουν και φέτος ισχυρότατο παρόν»

Τι υποστήριξε ο Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος

Κ.Φλώρος σε DEFEA: «Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δίνουν και φέτος ισχυρότατο παρόν»

“Η Ελλάδα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να δίνουν και φέτος ισχυρότατο παρόν!”, σχολίασε σε ανάρτησή του στο facebook, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με την ευκαιρία των σημερινών εγκαινίων της 3ης Διεθνούς Έκθεσης Άμυνας και Ασφάλειας “DEFEA 2023”, η οποία πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο “Metropolitan Expo”, στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών.

Παράλληλα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ γνωστοποίησε τα εξής :

– Στο περίπτερο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας που φιλοξενείται στην έκθεση, προβάλλεται το φάσμα δραστηριοτήτων και δράσεων των Ενόπλων Δυνάμεων και η ενεργή συμμετοχή τους σε διεθνείς οργανισμούς, στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

– Με τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας, Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, τον υφυπουργό Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκο Χαρδαλιά και τον υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Μιχάλη Γιωργαλλά, επισκεφτήκαμε τα περίπτερα του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας, του ΓΕΕΘΑ και του υπουργείου ‘Αμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, για τα οποία θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την σπουδαία παρουσία τους.

– Με τον υπουργό και τον υφυπουργό Εθνικής ‘Αμυνας, τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, George J. Tsunis, τον πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Νικόλαο Μπακατσέλο, και τον Assistant Secretary of the Army – Acquisition, Logistics & Technology, Doug Bush, είχαμε την χαρά και την τιμή να εγκαινιάσουμε το περίπτερο των ΗΠΑ που φιλοξενεί εκθέματα της αμυντικής της βιομηχανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επίσκεψή μου ολοκληρώθηκε με περιήγηση στα εντυπωσιακά περίπτερα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Ισραήλ, καθώς και στα περίπτερα των εγχώριων και διεθνών εταιριών Αμυντικού Υλικού”, κατέληξε στην ανάρτησή του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.