ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Λιβύη: Η ανάρτηση της 40χρονης που σκοτώθηκε για το πώς επέλεξε να γίνει στρατιωτικός

«Ήμουν προορισμένη να υπηρετήσω την Αεροπορία πριν ακόμα γεννηθώ»

Λιβύη: Η ανάρτηση της 40χρονης που σκοτώθηκε για το πώς επέλεξε να γίνει στρατιωτικός

Συντετριμμένοι από το φρικτό δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λιβύη, όπου έχασε τη ζωή της η 40χρονη Σμηναγός και τέσσερα ακόμα Έλληνες, εμφανίζονται οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας.

Η ίδια στο παρελθόν με μια συγκλονιστική ανάρτησή της για το πώς επέλεξε να γίνει στρατιωτικός

Η ίδια πριν μερικά χρόνια σε ανάρτησή της απαντούσε σε όλους όσοι τη ρωτούσαν πώς και επέλεξε να καταταγεί στην Πολεμική Αεροπορία.

Όπως ανέφερε, ο λόγος ήταν ο θείος της, ο οποίος ήταν ένας πιλότος που πέθανε ηρωικά εν ώρα καθήκοντος.

Ο θείος της ήταν ο γνωστός Βασίλης Α. που στις 23 Μαΐου, την ώρα που πραγματοποιούσε πτήση πάνω από τη Λαμία, το σκάφος παρουσίασε βλάβη. Ενώ ο πύργος ελέγχου τού λέει να εγκαταλείψει το σκάφος, εκείνος, βλέποντας πως αν το έκανε αυτό το αεροσκάφος θα έπεφτε μέσα στην πόλη της Λαμίας, αρνήθηκε και το οδήγησε έξω από την πόλη, βρίσκοντας τραγικό θάνατο κατά την πτώση του.

Μάλιστα, η ίδια σε ανάρτησή της αναφέρει: «Στην ερώτηση γιατί διάλεξα την Αεροπορία, πάντα απαντώ ότι ήμουν προορισμένη να την υπηρετήσω πριν ακόμα γεννηθώ… Ένας μεγάλος άντρας, όπως ο αείμνηστος θείος μου, σε γαλουχεί με υψηλά ιδεώδη όχι μόνο με τον ενάρετο βίο του, αλλά κυρίως με τον “ευκλεή θάνατο” που επιλέγει…»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.