ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας της Βεγγάζης: «Τα παιδιά μου προσφέρθηκαν εθελοντικά να βοηθήσουν»

Η κόρη του, Άντζελα Μανδαλιού το περασμένο Σάββατο είχε παντρευτεί

Πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας της Βεγγάζης: «Τα παιδιά μου προσφέρθηκαν εθελοντικά να βοηθήσουν»

Ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας της Βεγγάζης, μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή για τα δύο του παιδιά που σκοτώθηκαν στη Λιβύη μαζί με τρία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και αποκάλυψε ότι «προσφέρθηκαν εθελοντικά να βοηθήσουν».

«Όπως ταξίδευε το λεωφορείο έγινε πλαγιομετωπική με κάποιο αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο έχασε τον έλεγχο κι προκειμένου να ξαναμπεί στην πορεία του, σφηνώθηκε στο λεωφορείο και έγινε ανάφλεξη» είπε αρχικά.

Σύμφωνα με την περιγραφή του «και τα παιδιά αυτά και οι πέντε βρίσκονταν σε αυτό το σημείο που έγινε η πρόσκρουση, πλαγιομετωπική, αυτό έχω καταλάβει».

Όσον αφορά τα παιδιά του, τον 33χρονο γιο του και την 34χρονη κόρη του εξήγησε ότι «Είμαστε από τη Βεγγάζη, έχουμε μεγάλωσε εκεί έχουν τελειώσει το σχολείο, εγώ είμαι ο πρόεδρος της κοινότητος και αγαπάνε τη Βεγγάζη, τη Λιβύη, και ήθελαν να βοηθήσουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες η Άντζελα Μανδαλιού, κόρη του προέδρου της ελληνικής κοινότητας το περασμένο Σάββατο είχε παντρευτεί. Οκτώ μέρες μετά έμελλε να χάσει τη ζωή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.