ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος στην Εσθονία: Θα συζητήσει πως θα ενισχύσει την… ουκρανική άμυνα

Και το ΓΕΕΘΑ σε «πόλεμο με την Ρωσία»;

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος στην Εσθονία: Θα συζητήσει πως θα ενισχύσει την… ουκρανική άμυνα

Στη σύνοδο των αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων των κρατών – μελών του ΝΑΤΟ, στο Ταλλίν της Εσθονίας, συμμετέχει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Με ανάρτησή του αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η σύνοδος πραγματοποιείται με τη συμμετοχή της Φινλανδίας και της Σουηδίας ενώ προσθέτει:

«Με τους ομολόγους μου συζητήσαμε για την κατάσταση στην Ουκρανία και την υποστήριξη της αμυντικής της προσπάθειας, την εξέλιξη των επιχειρήσεων και των δράσεων της Συμμαχίας και ειδικότερα των NATO KFOR και NATO Mission Iraq».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως υπογραμμίζει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συζητήθηκαν ακόμη «η τρέχουσα και μελλοντική Διάταξη Δυνάμεων του ΝΑΤΟ τόσο στην Ανατολική Πτέρυγά του όσο και συνολικά για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και απειλών στην περιφέρεια του» καθώς και «η αναβάθμιση των λειτουργιών της Συμμαχίας και η προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού της και η απαίτηση για ανάδειξη της σημασίας της διαφορετικότητας και της διασύνδεσής της με την προώθηση της καινοτομίας».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.