ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στον Έβρο: Επιθεώρησε σχηματισμούς και μονάδες του Δ’ Σώματος Στρατού

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνοδεύεται από τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στον  Έβρο: Επιθεώρησε σχηματισμούς και μονάδες του Δ’ Σώματος Στρατού

Μονάδες και σχηματισμούς της περιοχής ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού στον Έβρο επισκέφθηκε στις 13 και 14 Μαρτίου ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Δημήτριος Χούπης.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το ΓΕΕΘΑ, στις 13 Μαρτίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκαν την έδρα της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού και ενημερώθηκαν για την αποστολή και τις δραστηριότητες του σχηματισμού, ενώ ακολούθως συμμετείχαν στο East Macedonia Thrace Forum ΙΙ στην Αλεξανδρούπολη.

Στη συνέχεια, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, τον διοικητή 1ης Στρατιάς «Αχιλλέας» αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο και τον διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο, επισκέφθηκε το επιτηρητικό φυλάκιο «Διλόφου» και το επιτηρητικό φυλάκιο «5» και διαπίστωσε την επιχειρησιακή ετοιμότητα και το υψηλό ηθικό του προσωπικού, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Χθες, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνέχισε την επίσκεψη σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις της περιοχής ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού στον Έβρο.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε:

  • Το Ενιαίο Κέντρο Ελέγχου Επιτήρησης Συνόρων στην Νέα Βύσσα.
  • Το επιτηρητικό φυλάκιο «1» στις Καστανιές όπου και συναντήθηκε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καθώς και το επιτηρητικό παρατηρητήριο «Πράσινη Πόρτα».
  • Το επιτηρητικό φυλάκιο «126», το επιτηρητικό φυλάκιο «Πλαγιών», το επιτηρητικό φυλάκιο «Γ. Κήπων» και το επιτηρητικό φυλάκιο «Πέταλου».
  • Την περιοχή του νέου αποτρεπτικού εμποδίου Ψαθάδων – Μανίτσας, όπου και ενημερώθηκε για την εξέλιξη των έργων κατασκευής.
  • Τη Στατική Δύναμη της περιοχής Μελισσοκομείου.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, απευθυνόμενος στο προσωπικό των τοπικών σχηματισμών, εξήρε το αίσθημα ευθύνης, τον επαγγελματισμό και το υψηλό ηθικό και φρόνημά τους, και έδωσε εντολές και κατευθύνσεις για συνεχή εγρήγορση και επαγρύπνηση, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στην περιοχή του Έβρου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ παραβρέθηκε επίσης στις τελετές παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης των XII και ΧVΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.