ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Προετοιμάζεται για την ουκρανική αντεπίθεση ο ρωσικό Στρατός: Παρέλαβε 11 αναβαθμισμένα άρματα μάχης «T-90M»

Τα πληρώματα του T-90M υποβλήθηκαν σε επανεκπαίδευση σε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά κέντρα

Προετοιμάζεται για την ουκρανική αντεπίθεση ο ρωσικό Στρατός: Παρέλαβε 11 αναβαθμισμένα άρματα μάχης «T-90M»

Αντίστροφα μετράμε για την έναρξη της ουκρανικής αντεπίθεσης και ο ρωσικός Στρατός εξοπλίζεται όσο γίνεται το περισσότερο για να μπορέσει να την απωθήσει. 

Μονάδες του ρωσικού στρατού στην Κεντρική Στρατιωτική Περιφέρεια παρέλαβαν έντεκα αναβαθμισμένα άρματα μάχης T-90M «Provyv», όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας. 

Τα συγκεκριμένα άρματα μάχης θεωρούνται τα πιο «σύγχρονα» του ρωσικού στρατού και συχνά συγκρίνονται με τα δυτικά Leopard, M1 Abrams και τα Challenger.

Η Ρωσία προφανώς προετοιμάζεται για την αντεπίθεση του ουκρανικού στρατού, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες. Η Ουκρανία έχει παραλάβει πλέον πάνω από το 90% των αρμάτων μάχης και των τεθωρακισμένων που της έχει υποσχεθεί η Δύση, για να αντιμετωπίσει τις ρωσικές δυνάμεις.

Το ρωσικό Τ-90Μ είναι εξοπλισμένο με ένα πυροβόλο 125 mm, σύγχρονα πυρομαχικά και κατευθυνόμενους πυραύλους, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΑΜ. Τα πληρώματα του T-90M υποβλήθηκαν σε επανεκπαίδευση σε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά κέντρα του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.

Επίσης, το κύριο άρμα μάχης του ρωσικού στρατού έλαβε και έναν νέο ισχυρότερο κινητήρα και νέο πυργίσκο, ενώ το κύριο χαρακτηριστικού του αναβαθμισμένου άρματος είναι η δυνατότητα ανταλλαγής δεδομένων με άλλα άρματα μάχης σε πραγματικό χρόνο, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαθέσιμες πληροφορίες από ανοιχτές πηγές πληροφόρησης, ο ρωσικός στρατός έχει 61 επιβεβαιωμένες απώλειες του T-90M στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.