ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η αντιπολίτευση ζητά από τον Ρ.Τ.Ερντογάν να στηρίξει τις τουρκικές θέσεις σε Αιγαίο και Αν.Μεσόγειο

Ενισχυμένη η αντιπολίτευση μετά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές

Η αντιπολίτευση ζητά από τον Ρ.Τ.Ερντογάν να στηρίξει τις τουρκικές θέσεις σε Αιγαίο και Αν.Μεσόγειο

Η επιθετικότερη εσχάτως ρητορική του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέναντι στην Ελλάδα για τα κυριαρχικά της δικαιώματα δεν αρκεί στην αντιπολίτευση της Τουρκίας, η οποία νιώθει ενισχυμένη από τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών.

Οι απειλές του Τούρκου προέδρου για το Αιγαίο με αφορμή τα θαλάσσια πάρκα που σχεδιάζει η χώρα μας πρέπει να συνοδεὐνται από πράξεις, σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση της γείτονος.

Ο αντιπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος CHP, υποναύαρχος εν αποστρατεία Γιανκί Μπαγτζίογλου, προτρέπει την Άγκυρα να ανακηρύξει θαλάσσιες περιοχές που θα στηρίξουν τις κυριαρχικές της διεκδικήσεις στο Αιγαίο και την Aνατολική Μεσόγειο.

Επιπροσθέτως, προτείνει σεισμικές έρευνες για τον εντοπισμό ρηγμάτων τονίζοντας ότι η συνεργασία των υπουργείων Εθνικής Άμυνας – Εσωτερικών είναι ζωτικής σημασίας και η καταχώριση των περιοχών αυτών σε ΕΕ και ΟΗΕ απαραίτητη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπαγτζίογλου δηλώνει ότι η Ελλάδα προσπαθεί να διατηρήσει το status quo στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο ενισχύοντας την άμυνά της και αναπτύσσοντας στρατιωτική συνεργασία με παγκόσμια και περιφερειακά κράτη, γεγονός που υπονομεύει τα συμφέροντα της Τουρκίας στην θάλασσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.