ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Γαλλία στέλνει ρομποτικό βαθυσκάφος σε μια προσπάθεια διάσωσης του «Titan»

Η γαλλική κυβέρνηση επιβεβαίωσε την αποστολή του σκάφους «Atlante» στον χώρο των ερευνών για το υποβρύχιο που χάθηκε στον Ατλαντικό

Η Γαλλία στέλνει ρομποτικό βαθυσκάφος σε μια προσπάθεια διάσωσης του «Titan»

Με το χρόνο να μην αποτελεί σύμμαχο στις προσπάθειες εντοπισμού του υποβρύχιου «Titan» και τις προβλέψεις να είναι εξαιρετικά δυσοίωνες, η Γαλλία αποφάσισε να συνδράμει τις έρευνες, σύμφωνα με όσα δήλωσε την Τρίτη ο Γάλλος υφυπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Ερβέ Μπερβίλ.

Συγκεκριμένα, το Γαλλικό Ινστιτούτο Θαλασσίων Ερευνών έστειλε στον τόπο εξαφάνισης του τουριστικού υποβρυχίου το δικό του πλοίο, ονόματι «Atlante», το οποίο φέρει ένα αναγνωριστικό ρομπότ ικανό να καταδυθεί σε μεγάλα βάθη. Το «Atlante» αναμένεται να βρίσκεται στο σημείο μέχρι τις 8 μ.μ. ώρα Παρισιού, ανέφερε η «Le Figaro».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ρομπότ του γαλλικού σκάφους, που ονομάζεται «Vector 6000» θα πρέπει να κατέβει στο ναυάγιο σε βάθος 4.000 μέτρων και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τον ενσωματωμένο εξοπλισμό παρακολούθησης, που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε βάθος έως και 6 χιλιομέτρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.