ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Ισπανία αγοράζει Patriot κόστους 2,8 δισ. δολαρίων

Μόλις 51 πύραυλοι για 4 πυροβολαρχίες

Η Ισπανία αγοράζει Patriot κόστους 2,8 δισ. δολαρίων

Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ενέκρινε την πιθανή πώληση τεσσάρων εκσυγχρονισμένων μονάδων Patriot Configuration 3+ στην Ισπανία.

Με εκτιμώμενη αξία 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, οι μονάδες περιλαμβάνουν 51 πυραύλους Patriot Advanced Capability (PAC)-3, 24 σταθμούς εκτόξευσης M903 και τέσσερα συστήματα ραντάρ AN/MPQ-65.

Καλύπτει επίσης την παροχή απαραίτητου εξοπλισμού επικοινωνιών, ανταλλακτικά και υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.

Σύμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η προτεινόμενη πώληση θα στηρίξει την εθνική ασφάλεια του συμμάχου του στο ΝΑΤΟ εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων στην Ευρώπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διαμόρφωση PAC-3 του πυραύλου χρησιμοποιεί τεχνολογία hit-to-kill για βελτιωμένη ακρίβεια και θνησιμότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.