Η Τουρκία θέλει να δείξει ότι «κάνει κουμάντο» στο Αιγαίο: Στέλνει ερευνητικό σκάφος στην καρδιά του αρχιπελάγους

Νέα ευθεία αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων

Η Τουρκία θέλει να δείξει ότι «κάνει κουμάντο» στο Αιγαίο: Στέλνει ερευνητικό σκάφος στην καρδιά του αρχιπελάγους

Σε μία ακόμα ευθεία αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων προχώρησε νωρίτερα η Άγκυρα καθώς ο υδρογραφικός σταθμός της Τουρκίας εξέδωσε παράνομη Navtex με την οποία στέλνει στην καρδιά του Αιγαίου το ερευνητικό σκάφος Γιουνούζ.

Έτσι η Τουρκία σε συνέχεια των αναφορών Ερντογάν στην τελετή καθέλκυσης ακόμα ενός υποβρυχίου θέλει να δείξει ότι κάνει “κουμάντο” στο Αιγαίο.

Ίσως τελικά δεν είναι και τόσο… αποθέματα τα βαρέα όπλα που το ΥΠΕΘΑ αποφάσισε να στείλει στην Ουκρανία και βρίσκονται σε νησιά και Έβρο.

Το Γιουνούζ θα σταλεί σε τέσσερα σημεία και συγκεκριμένα σε μία περιοχή ανάμεσα  στον Αη Στράτη, τη Λήμνο, τη Λέσβο και τη Χίο.

Και όλα αυτά καθώς δεν έχει περάσει ένα 24ωρο μετά τις νέες προκλητικές δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος είπε ότι δεν θέλει να ακούσει ξανά καμία κουβέντα για τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

navtex
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.