19χρονος εμβολιασμένος ποδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς – Θύμα της επιδημίας «ξαφνικών» θανάτων εμβολιασμένων

Οι εκβιαστικοί και αναγκαστικοί μαζικοί εμβολιασμοί είναι ο βασικός ύποπτος

19χρονος εμβολιασμένος ποδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς – Θύμα της επιδημίας «ξαφνικών» θανάτων εμβολιασμένων

Ο αιφνίδιος θάνατος του 19χρονου ποδοσφαιριστή που σημειώθηκε χθες το πρωί οφείλεται τελικά σε ανακοπή καρδιάς.

Πρόκειται για τον Αντώνη Μπορδόκα και βύθισε στο πένθος την τοπική κοινότητα του Αμπελοκάμπου στην Ηλεία.

Ο αιφνίδιος αυτός θάνατος έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα αιφνίδιων θανάτων νέων ανθρώπων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν όχι μόνο εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας τους αλλά και επειδή δεν είχαν κανένα παθολογικό πρόβλημα.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία εποχή αναγκαστικών και εκβιαστικών, μαζικών εμβολιασμών κατά τις Covid-19 με πειραματικά σκευάσματα και μετά από μία υποχρεωτική διετή καραντίνα που προξένησε σοβαρά προβλήματα στην ψυχική και σωματική υγεία όλων ανεξαιρέτως.

Ειδικά σε ότι αφορά τους αθλητές σύμφωνα με τα ιατρικά δεδομένα, 1.323 αθλητές υπέστησαν καρδιακές προσβολές και οι 900 εξ αυτών κατέληξαν σε όλο τον κόσμο μέσα σε ενάμιση χρόνο!

Η λίστα των αθλητών που πέθαναν από το 2021 και μετά μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2022 προκαλεί πραγματικά σοκ, δεδομένου ότι η πλειοψηφία τους ήταν εμβολιασμένοι για τον COVID-19.

Όπως αναφέρει το goodsciencing.com δεν είναι φυσιολογικό τόσοι πολλοί, κυρίως νέοι αθλητές, να πεθαίνουν από ανακοπή καρδιάς ή να πεθαίνουν ενώ κάνουν το άθλημά τους, αλλά φέτος συμβαίνει.

Πολλά από αυτά τα καρδιακά προβλήματα και οι θάνατοι έρχονται λίγο αφότου έκαναν τα περίφημα «σωτήρια» εμβόλιο για τον COVID-19. Αν και είναι πιθανό αυτό να συμβεί σε άτομα που δεν έκαναν εμβόλιο για τον  COVID-19, οι τεράστιοι αριθμοί δείχνουν ξεκάθαρα τη μόνη προφανή αιτία.

Ο Αντώνης Μπορδόκας βρέθηκε από τη μητέρα του, που πήγε να τον ξυπνήσει, επειδή διαπίστωσε ότι είχε αργήσει να σηκωθεί. Εκεί, τον είδε χωρίς τις αισθήσεις του και «παγωμένο».

Άμεσα ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σπίτι του άτυχου αγοριού με τη συνοδεία αστυνομικού οχήματος, το παρέλαβε και το μετέφερε στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Είχε πάει για ποδόσφαιρο το απόγευμα της Τρίτης

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 19χρονος τις τελευταίες ημέρες διέμενε στο πατρικό του σπίτι, καθώς είχε κενό από τη σχολή του -ήταν φοιτητής στο Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα την Καλαμάτα – και ήθελε να βοηθήσει τους γονείς του. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και τίποτε δεν προμήνυε τι θα συνέβαινε.

Λίγες ώρες πριν τον θάνατό του είχε πάει με φίλους του να παίξει ποδόσφαιρο σε καλτσέτο και επιστρέφοντας στο σπίτι του έφαγε και έπεσε να ξεκουραστεί, δίχως ωστόσο να ξυπνήσει ποτέ.

Στο πένθος έχουν βυθιστεί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί. Όλοι τους μιλούν για έναν εργατικό νεαρό, ιδιαίτερα αγαπητό, που πάντα βοηθούσε όταν τον χρειάζονταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 16:30 στην Αγία Παρασκευή Αμπελοκάμπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.