ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ιωάννινα: Χειροπέδες σε έξι άτομα για κλοπή προϊόντων από κατάστημα τροφίμων

Και οι έξι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία

Ιωάννινα: Χειροπέδες σε έξι άτομα για κλοπή προϊόντων από κατάστημα τροφίμων

Μια ομάδα έξι Ελλήνων μπήκε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου σε ένα κατάστημα τροφίμων στην περιοχή του Τερόβου Ιωαννίνων και απασχόλησαν τον ιδιοκτήτη με το πρόσχημα ότι θα ψώνιζαν, για να κλέψουν προϊόντα αξίας μόλις 58 ευρώ.

Μάλιστα, στην συνέχεια διέφυγαν με το όχημα ενός εξ αυτών.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας ήταν αυτοί που εντόπισαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και προχώρησαν στην σύλληψή τους και την προσαγωγή τους στην Ασφάλεια, η οποία διενήργησε προανάκριση.

Και οι έξι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Ανήλικα ξάφρισαν είδη από σούπερ μάρκετ

Άμεσα συνελήφθησαν δυο ανήλικοι Έλληνες οι οποίοι μπήκαν σε ένα σούπερ μάρκετ στην Κέρκυρα παριστάνοντας τους πελάτες, αλλά οι υπάλληλοι τους τσάκωσαν να κλέβουν προϊόντα αξίας 120 ευρώ.

Οι ανήλικοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.