ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Αεροπλάνο της American Airlines συγκρούστηκε με λεωφορείο στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες – Πέντε τραυματίες

Το λεωφορείο μετέφερε επιβάτες μεταξύ των τερματικών σταθμών

ΗΠΑ: Αεροπλάνο της American Airlines συγκρούστηκε με λεωφορείο στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες – Πέντε τραυματίες

Ένα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα 11 Φεβρουαρίου στις ΗΠΑ όταν αεροπλάνο της American Airlines συγκρούστηκε με λεωφορείο μέσα στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, με πέντε άτομα να τραυματίζονται.

Όλα έγιναν όταν ένα αεροπλάνο Airbus A321 της American Airlines που δεν μετέφερε επιβάτες και ρυμουλκούνταν από βαρύ όχημα, προσέκρουσε πάνω σε λεωφορείο μέσα στο αεροδρόμιο της πόλης των ΗΠΑ.

Το λεωφορείο μετέφερε επιβάτες μεταξύ των τερματικών σταθμών, ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση έσπευσαν στο σημείο οι ιατρικοί υπάλληλοι έκτακτης ανάγκης του αεροδρομίου των ΗΠΑ για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες και περιέθαλψαν πέντε άτομα, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες, που τόνισε ότι η σύγκρουση έγινε με χαμηλή ταχύτητα. Στο σημείο έσπευσε και δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Πιο σοβαρά φαίνεται να τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος που ρυμουλκούσε το αεροπλάνο της American Airlines. Η ζωή του πάντως, δεν φάνηκε να διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, εκτός από έναν, ο οποίος δεν είχε χτυπήσει σοβαρά και αποφάσισε να φύγει για το σπίτι του, αρνούμενος να πάει για εξετάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.