ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ισλαμιστές επιτέθηκαν σε αεροπορική βάση του Πακιστάν – 9 νεκροί και 3 κατεστραμμένα αεροσκάφη (βίντεο)

Τι ανακοίνωσαν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας

Ισλαμιστές επιτέθηκαν σε αεροπορική βάση του Πακιστάν – 9 νεκροί και 3 κατεστραμμένα αεροσκάφη (βίντεο)

Εννέα ισλαμιστές μαχητές επιτέθηκαν σε βάση εκπαίδευσης της πολεμικής αεροπορίας στην περιοχή Μιανουάλι του κεντρικού Πακιστάν σήμερα το πρωί, καταστρέφοντας τρία αποσυρθέντα αεροσκάφη, ανακοίνωσε ο στρατός της χώρας, προσθέτοντας ότι όλοι οι επιτιθέμενοι εξουδετερώθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Τρεις μαχητές σκοτώθηκαν προτού εισέλθουν στη βάση, σύμφωνα με ανακοίνωση του στρατού, στην οποία δεν έγινε αναφορά για θύματα μεταξύ του προσωπικού ασφαλείας.

Ο στρατός ανακοίνωσε ότι εννέα μαχητές σκοτώθηκαν στην επίθεση αυτή. Νωρίτερα, είχε αναφέρει ότι στην επίθεση εμπλέκονταν έξι μαχητές.

Η ισλαμιστική οργάνωση Τεχρίκ-ε-Τζιχάντ Πακιστάν (TJP) ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε ανακοίνωση που εστάλη σε δημοσιογράφους από τον εκπρόσωπό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η TJP ήρθε στο προσκήνιο μόλις φέτος και λίγα πράγματα είναι γνωστά για την οργάνωση αυτή, που έχει πραγματοποιήσει σειρά επιθέσεων στη χώρα, όπως σε στρατιωτική βάση του Πακιστάν στη νοτιοδυτική επαρχία Μπαλουτσιστάν τον Ιούλιο, όπου έχασαν τη ζωή τους 12 στρατιώτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.