ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καλλιθέα – Συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης: «Μη μου τρυπάτε την καρδιά δεν μπορεί να με βοηθήσει κανείς»

«Βγήκα έξω από τα κλάματα και τα ουρλιαχτά ενός κοριτσιού»

Καλλιθέα – Συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης: «Μη μου τρυπάτε την καρδιά δεν μπορεί να με βοηθήσει κανείς»

Ο πατέρας 12χρονης που το μεσημέρι της Δευτέρα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καλλιθέα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, συντετριμμένος κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε «μη μου τρυπάτε την καρδιά, δεν μπορεί να με βοηθήσει κανείς».

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 12χρονη μαζί με ένα άλλο κοριτσάκι βρισκόταν πάνω στο διάζωμα στην κάθοδο της Θησέως και προσπαθούσε να περάσει απέναντι το δρόμο, όταν την παρέσυρε το αυτοκίνητο.

«Δεν ακούστηκε φρενάρισμα. Βγήκα έξω από τα κλάματα και τα ουρλιαχτά ενός κοριτσιού που ήταν μαζί με τη 12χρονη και το κοριτσάκι ήταν σοκαρισμένο. Κάποιοι φώναζαν ότι το παιδί πέθανε αλλά το κοριτσάκι ήταν ζωντανό. Προσπαθούσε να κουνηθεί αλλά δεν μπορούσε.

Το ΕΚΑΒ ήρθε πολύ γρήγορα και προσπάθησαν να απομακρύνουν το κοριτσάκι που ούρλιαζε ενώ παράλληλα έδιναν και τις πρώτες βοήθειες στη 12χρονη. Από ό,τι καταλάβαμε η 12χρονη δεν πέρασε από τη διάβαση αλλά λίγα μέτρα πιο κάτω, ανέβηκε πάνω στο διάζωμα και προσπάθησε να περάσει απέναντι το δρόμο. Τότε προφανώς, ερχόταν το αμάξι, στην κάθοδο της Θησέως και την παρέσυρε».

kallithea-1 kallithea-2

Συγκλονισμένη η γειτονιά της 12χρονης

Συγκλονισμένοι είναι και οι κάτοικοι στη γειτονιά της 12χρονης από το τραγικό δυστύχημα.

Η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού από την πρώτη στιγμή κρίθηκε πολύ σοβαρή. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Οι γιατροί έπεσαν πάνω στην 12χρονη προσπαθώντας επί μια ώρα να την κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν. Η άτυχη 12χρονη υπέκυψε στα πολύ σοβαρά της τραύματα.

«Έχω σοκαριστεί , πραγματικά. Η οικογένεια είχε τρία παιδάκια, δεν μπορώ να το πιστέψω» λέει μια γειτόνισσα της οικογένειας ενώ ένας άλλος γείτονας αναφέρει: «Το κοριτσάκι μάλλον προσπάθησε να περάσει τη διάβαση και την παρέσυρε. Είναι ένα σημείο «παγίδα» και χρειάζεται προσοχή».

Σύμφωνα με στενό συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, οι γονείς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Ο πατέρας και η μάνα δεν ξέρουν πού βρίσκονται, έχουν καταρρεύσει. Έτρεξαν κατευθείαν στο νοσοκομείο και εκεί έμαθαν ότι το παιδί τους είναι νεκρό».

Ο 32χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη και υποβλήθηκε σε σχετικές εξετάσεις

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ώστε να διαπιστωθεί αν τη στιγμή του δυστυχήματος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Αργότερα έγινε γνωστό ότι το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.