ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Καρδίτσα: Χειροπέδες σε 4 ανήλικους που έκαναν βανδαλισμούς και έκλεψαν τις σημαίες δυο σχολείων

Διώκονται και οι γονείς τους

Καρδίτσα: Χειροπέδες σε 4 ανήλικους που έκαναν βανδαλισμούς και έκλεψαν τις σημαίες δυο σχολείων

Πρωτοφανείς βανδαλισμούς έκαναν τέσσερις ανήλικοι στο 2ο Δημοτικό σχολείο στους Σοφάδες Καρδίτσας, στο οποίο εισέβαλαν το απόγευμα της Πέμπτης.

Να σημειωθεί πως τις προηγούμενες ημέρες είχαν προκαλέσει ανάλογες ζημιές και στο 1ο Δημοτικό σχολείο της κωμόπολης.

Οι «άγουροι» βάνδαλοι τρύπωσαν στο σχολείο παραβιάζοντας ένα παράθυρο και άναψαν φωτιά σε μια αίθουσα προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στις εσωτερικές επιφάνειες, ενώ έκλεψαν και την ελληνική σημαία από τον ιστό της.

Μάλιστα, και την προηγούμενη ημέρα είχαν προκαλέσει ζημιές καταστρέφοντας δύο φιλέ βόλεϊ και πετώντας τους στύλους τους που ήταν τοποθετημένοι στην αυλή.

Παρόμοιους βανδαλισμούς μικρότερης έκτασης είχαν προκαλέσει κατά τη διάρκεια των εορτών και στο 1ο Δημοτικό σχολείο, όπου επίσης κατέστρεψαν τον φιλέ του βόλεϊ και άρπαξαν την ελληνική σημαία.

Μετά από έρευνα της Ασφάλειας, οι τέσσερις πιτσιρικάδες συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής και βρέθηκε στην κατοχή τους η κλεμμένη σημαία του 2ου Δημοτικού που αποδόθηκε στον διευθυντή του.

Μαζί με τους ανήλικους οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας ο πατέρας του ενός που συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας του, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνονται και οι γονείς των υπόλοιπων ανήλικων μες την ίδια κατηγορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.