ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κατσάδα του Ν.Κάμερον στον βρετανικό στρατό στην KFOR: «Είστε εδώ για να πολεμήσετε»

Μετά την αδράνεια που οδήγησε στις ταραχές στο Βόρειο Κοσσυφοπέδιο

Κατσάδα του Ν.Κάμερον στον βρετανικό στρατό στην KFOR: «Είστε εδώ για να πολεμήσετε»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, επισκέφθηκε σήμερα τα βρετανικά στρατεύματα που υπηρετούν στο Κοσσυφοπέδιο στο πλαίσιο της KFOR, γράφουν τα media  του Κοσσυφοπεδίου.

Ο Κάμερον σε συνέντευξή του στο Reuters μίλησε για την επίθεση της 24ης Σεπτεμβρίου στη Μπανίσκα, λέγοντας ότι αυτό που συνέβη στον Βορρά είναι αρκετά ανησυχητικό και ότι θα πρέπει να γίνει ό,τι είναι δυνατό για να αποφευχθεί να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και να πολεμήσουμε αν συμβεί ξανά κάτι τέτοιο.

Ο Βρετανός επικεφαλής διπλωμάτης είπε ότι το Κοσσυφοπέδιο είναι ένα κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος που χρειάζεται σταθερότητα, ασφάλεια και μέλλον και ότι το Ηνωμένο Βασίλειο το βοηθά σε όλα αυτά.

Είπε ότι η αντιμετώπιση όσων απειλούν την ασφάλεια των Βαλκανίων και δημιουργούν προβλήματα στην περιοχή είναι προς το άμεσο εθνικό συμφέρον των Βρετανών, γράφει η Gazeta Express.

«Αυτό που συνέβη εδώ τον Σεπτέμβριο είναι εξαιρετικά ανησυχητικό και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην επαναληφθεί και να το παλέψουμε αν συμβεί ξανά.

 Το Κοσσυφοπέδιο είναι ένα ανεξάρτητο κυρίαρχο κράτος που θέλει σταθερότητα, ασφάλεια και μέλλον και η Βρετανία βοηθά σε όλα αυτά και είναι σωστό να το κάνουμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σταθερότητα στα Βαλκάνια και η ασφάλεια στα Βαλκάνια και η αντιμετώπιση όσων θέλουν να προκαλέσουν αστάθεια και να δημιουργήσουν προβλήματα είναι προς το άμεσο εθνικό συμφέρον της Βρετανίας και γι’ αυτό είμαι εδώ, για να ευχαριστήσω τα στρατεύματά μας για το έργο που κάνουν και να συνεργαστώ με την κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου για να τους βοηθήσει με την ατζέντα τους, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι είναι ένα κυρίαρχο κράτος που αξίζει την υποστήριξή μας καθώς προσπαθούν για ασφάλεια και επιτυχία», δήλωσε ο Κάμερον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.