ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Κίεβο: «Η περιφέρεια του Λουγκάνσγκ έχει χαθεί»

«Οι Ρώσοι κατέλαβαν το 95% της περιοχής»

Κίεβο: «Η περιφέρεια του Λουγκάνσγκ έχει χαθεί»

Ο Ουκρανός περιφερειάρχης της περιφέρειας Λουγκάνσκ, ο Σερχίι Χαϊντάι, μέσω Telegram παραδέχτηκε πως η περιοχή έχει πλέον χαθεί για το Κίεβο.

Σύμφωνα με τον κ. Χαϊντάι, τα ρωσικά στρατεύματα έχουν καταλάβει το 95% της ομπλάστ (περιφέρειας) Λουγκάνσκ, η κατάσταση είναι «πάρα πολύ άσχημη».

Είναι η πρώτη φορά που οι αρχές του Κιέβου παραδέχονται πως οι πραγματικές εξελίξεις στο μέτωπο δεν είναι αυτές που ισχυρίζονται μπροστά στις κάμερες.

Συμφωνείτε με την αποστολή όπλων και πυρομαχικών από τα αποθέματα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στους Ουκρανούς;

  • Ναι (3%, 949 Votes)
  • Ίσως ναι (1%, 184 Votes)
  • Όχι (95%, 31.060 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 208 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (0%, 132 Votes)

Σύνολο ψήφων: 32.533

Loading ... Loading ...

Μέχρι σήμερα το Κίεβο επιχειρούσε κατόπιν εντολής βεβαίως από έξωθεν κέντρα,  να παρουσιάσει μία εικόνα του «σούπερμαν» Ουκρανού στρατιώτη που σκοτώνει δέκα Ρώσους μόνος του και ο ίδιος δεν πεθαίνει ποτέ.

Γενικώς από τις περιγραφές των δυτικών και των ελληνικών ΜΜΕ αν κάποιος άκουγε το ουκρανικό ζήτημα για πρώτη φορά θα είχε την εντύπωση ότι οι Ουκρανοί έχουν φτάσει έξω από την Μόσχα και συζητούν την παράδοσή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικότερα τα ελληνικά ΜΜΕ παρουσιάζουν μία εικόνα όπου η Ρωσία έχει ηττηθεί κατά κράτος και ενώ κατέχει το 30% των ουκρανικών εδαφών με προοπτική το ποσοστό αυτό να μεγαλώσει κι άλλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.