ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κόλαση στην Οδησσό από ρωσικά πυραυλικά χτυπήματα – Οι Ρώσοι «σφίγγουν» και το Σεβέρσκ

Λισιτσάνσκ: Ουκρανικές ομάδες προσπαθούν να διαφύγουν μέσα από «άνοιγμα» 4 χλμ.

Κόλαση στην Οδησσό από ρωσικά πυραυλικά χτυπήματα – Οι Ρώσοι «σφίγγουν» και το Σεβέρσκ

Οι ρωσικές πυραυλικές δυνάμεις έπληξαν την Οδησσό τις βραδυνές ώρες μετατρέποντας τη νύχτα σε ημέρα.

Κατά την επίθεση επλήγη κτίριο εννέα ορόφων το οποίο σύμφωνα με τους Ρώσους είχε αποθηκευμένα δυτικά όπλα και πυρομαχικά.

Οι Ουκρανοί το αρνούνται και λένε πως σκοτώθηκαν δέκα πολίτες αλλά στο παρελθόν πολλές φορές είχαν αποθηκεύσει οπλισμό σε σχολεία και νοσοκομεία ακριβώς επειδή θεωρούνται πολιτικοί στόχοι και να αποφύγουν τον βομβαρδισμό.

Στο Λισιτσάνσκ, όπου το Κίεβο έδωσε εντολή αποχώρησης των ουκρανικών δυνάμεων, έχουν εγκλωβιστεί περίπου 1.000 Ουκρανοί στρατιώτες οι οποίοι προσπαθούν να διαφύγουν μέσα από ένα κενό 4 χιλιομέτρων και να κατευθυνθούν στο Σεβέρσκ το οποίο όμως βρίσκεται και αυτό από χθες το βράδυ μέσα σε έναν ασφυκτικό ρωσικό κλοιό μετά την κατάληψη των Spirniye, Zolotarevka και Belaya Gora.

https://twitter.com/AZmilitary1/status/1542619621429313536

Οποιαδήποτε ουκρανική ομάδα εξέρχεται από Λισιτσάνσκ δέχεται καταιγισμό πυρών από το ρωσικό πυροβολικό.

Πλέον οι Ρώσοι δεν επιτρέπουν σε Ουκρανούς να διαφεύγουν καθώς δεν θέλουν να τους βρίσκουν αντιμέτωπους στην επόμενη πόλη που πρέπει να καταλάβουν οπότε η μόνη επιλογή που τους αφήνουν είναι η παράδοση άνευ όρων.

https://twitter.com/UkraineDossier/status/1542683607357161472

https://twitter.com/OccupySchagen/status/1542686292294639622

https://twitter.com/OccupySchagen/status/1542704420865146880

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.