ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κορυδαλλός: Άγνωστος πυροβόλησε με καραμπίνα κατά τριών γυναικών και τραυμάτισε τα παιδιά τους

Τα σκάγια πέτυχαν τα τρία μικρά παιδιά των γυναικών (δυο αγοράκια 2 ετών και ένα 3 ετών)

Κορυδαλλός: Άγνωστος πυροβόλησε με καραμπίνα κατά τριών γυναικών και τραυμάτισε τα παιδιά τους

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στον Κορυδαλλό όταν άγνωστος που επέβαινε σε ΙΧ πυροβόλησε με καραμπίνα προς το μέρος που κάθονταν τρεις γυναίκες με αποτέλεσμα να τραυματίσει τρία από τα μικρά παιδιά τους που ήταν στο σημείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό έγινε στις 19:30 στην οδό Σταθοπούλου στον Κορυδαλλό, με τις τρεις γυναίκες να κάθονται αμέριμνες στο σημείο μαζί με τα παιδιά τους.

Ένας άγνωστος δράστης, ο οποίος επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο έβγαλε ένα κυνηγετικό όπλο όταν έφτασε στο σημείο και πυροβόλησε προς το μέρος τους.

Τα σκάγια πέτυχαν τα τρία μικρά παιδιά των γυναικών (δυο αγοράκια 2 ετών και ένα 3 ετών) και τα τραυμάτισαν.

Τα μικρά παιδιά μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά τους πυροβολισμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.