ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Με εγκαύματα στα χέρια νοσηλεύεται ο 12χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία

Ο ανήλικος υπέστη ηλεκτροπληξία στην προσπάθειά του να βγάλει έναν φορτιστή από την πρίζα

Κρήτη: Με εγκαύματα στα χέρια νοσηλεύεται ο 12χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία

Καλά στην υγεία του είναι ο 12χρονος που το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαρτίου υπέστη ηλεκτροπληξία στην προσπάθειά του να βγάλει έναν φορτιστή από την πρίζα.

Ο 12χρονος, από τις Μάκρες του δήμου Φαιστού, που υπέστη εγκαύματα και στα δύο χέρια και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί ξεκαθάριζαν πως η κατάσταση του παιδιού ήταν καλή και έτσι, σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη, o ανήλικος αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο, Τετάρτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.