Λάρισα – Γειτόνισσα 18χρονου που μαχαίρωσε τον πατέρα του: «Θα σε σφάξω εγώ μια μέρα, έλεγε»

Ο 18χρονος έχει συλληφθεί και μεταφερθεί για εξετάσεις στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας

Λάρισα – Γειτόνισσα 18χρονου που μαχαίρωσε τον πατέρα του: «Θα σε σφάξω εγώ μια μέρα, έλεγε»

Συγκλονισμένη είναι η Λάρισα από την είδηση πως ένας 18χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα του αργά το βράδυ της Πέμπτης και τον έστειλε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, πίσω από την πράξη, κρύβεται ένα δράμα -που μόνο όσοι ζούσαν κοντά στην οικογένεια ή στη γειτονιά γνώριζαν- την ώρα που οι υπόλοιποι συγχωριανοί μιλούν για μια ήσυχη οικογένεια που δεν έδινε δικαιώματα. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις μαρτυρίες κατοίκων του χωριού Χάλκη του Δήμου Κιλελέρ.

Χωριανός τους είχε δηλώσει τα εξής για την οικογένεια: «Στα μάτια του χωριού μιλάμε για μια οικογένεια που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα για οποιονδήποτε σχολιασμό. Δεν έβγαιναν έξω, ήταν ήσυχοι δεν είχαμε ακούσει ποτέ κάτι σοβαρό. Οι γείτονες τους μπορεί να γνωρίζουν περισσότερα για φασαρίες ή οικογενειακά προβλήματα αν είχαν.

Ξέρω ότι ο πατέρας ήταν άνεργος για μεγάλο διάστημα, αλλά και δεν είχαμε ακούσει για εντάσεις. Τον πατέρα τον ξέρουμε όλοι γιατί είναι από το χωριό μας και η γυναίκα από το διπλανό χωριό. Το ζευγάρι είχε ένα παιδί, τον 18χρονο, και όλοι έχουμε τρελαθεί με αυτό που έχει συμβεί. Αγωνιούμε για την υγεία του 56χρονου, εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Ωστόσο, εκτός από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια, ο 18χρονος Ραφαήλ που επιτέθηκε στον πατέρα του με μαχαίρι φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Προβλήματα που όπως λέει μία γειτόνισσα ήταν γνωστά, ενώ γνωστές ήταν και οι συχνές εντάσεις που έφθαναν στα αυτιά των περιοίκων.

«Μάλωναν», εξηγεί «και γινόταν ένα μπάχαλο εδώ… Θα σε σφάξω εγώ μια μέρα, έλεγε. Έκαναν πάντα φασαρία και υπήρχαν φωνές και έλεγε εγώ θα σε σφάξω κάποια μέρα. Η μάνα του σηκώνεται και κάθεται με τον γιο της όταν είναι στα καλά του αυτός…».

Παρόλα αυτά, άγνωστο παραμένει εάν, πέραν των προβλημάτων υγείας που λέγεται ότι αντιμετώπιζε ο νεαρός, υπήρξε και κάτι άλλο που του όπλισε το χέρι και τον οδήγησε στην αποτρόπαια πράξη του να καρφώσει το μαχαίρι στην κοιλιά του ανθρώπου που τον έφερε στη ζωή.

Κατά πληροφορίες, ο 18χρονος έχει συλληφθεί και μεταφερθεί για εξετάσεις στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα λάβει περαιτέρω θεραπεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 56χρονος πατέρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.