Λάρισα: Συνελήφθη 16χρονος που έσβησε τσιγάρο στο πόδι 15χρονης γιατί δεν ενέδωσε στις ερωτικές του προτάσεις

Μετά την απολογία του ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή, καθότι ανήλικος

Λάρισα: Συνελήφθη 16χρονος που έσβησε τσιγάρο στο πόδι 15χρονης γιατί δεν ενέδωσε στις ερωτικές του προτάσεις

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας με αφορμή ένα εξοργιστικό περιστατικό σε βάρος δύο 15χρονων μαθητριών Γυμνασίου, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 16χρονου μαθητή Λυκείου, κατηγορούμενου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για απλή σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, ο 16χρονος φέρεται να έσβησε το τσιγάρο του στο πόδι της 15χρονης κοπέλας όταν εκείνη δεν ενέδωσε στις ερωτικές του προτάσεις.

Η πράξη του 16χρονου σόκαρε τη 15χρονη, όπως και όλη την παρέα, ενώ από την κατάσβεση του τσιγάρου ευτυχώς στο πόδι της μικρής προκλήθηκε ένα μικρό έγκαυμα, μια απλή σωματική βλάβη, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Στην Κεντρική πλατεία, προχθές το απόγευμα, όπως και κάθε απόγευμα που συγκεντρώνονται παιδιά, βρέθηκαν οι δύο 15χρονες και ο 16χρονος στο πλαίσιο κοινής παρέας με άλλα παιδιά.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο 16χρονος αρχικά εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τη μία 15χρονη, για να επιμείνει ωστόσο στη συνέχεια με προτάσεις του, απαιτώντας δηλαδή από τη μαθήτρια να προχωρήσει σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Η 15χρονη αρνήθηκε παρατηρώντας τον 16χρονο για τη στάση του, ο οποίος επέμενε μάλιστα και με χειρονομίες. Ο 16χρονος δεν πτοήθηκε και εκδήλωσε το ίδιο ενδιαφέρον για άλλη 15χρονη της ίδιας παρέας.

Όταν και εκείνη του αρνήθηκε επίσης παρατηρώντας την απαράδεκτη στάση του τότε, απειλώντας την ότι θα της σβήσει το τσιγάρο του πάνω της, την πίεζε με τα χέρια του επίσης σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Η 15χρονη αντιστάθηκε στις πιέσεις του 16χρονου, με αποτέλεσμα εκείνος να σβήσει το τσιγάρο που κρατούσε στο πόδι της μαθήτριας (ύψος γονάτου από την έσω πλευρά) και να της προκαλέσει ένα μικρό έγκαυμα.

Τα κορίτσια ανέφεραν το περιστατικό στους γονείς τους και μετά την καταγγελία της υπόθεσης στην ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί συνέλαβαν τον 16χρονο με τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπεια των δύο κοριτσιών και για απλή σωματική βλάβη σε βάρος της μίας κοπέλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την απολογία του ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή, καθότι ανήλικος, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τού νεαρού μαθητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.