ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λιβυκό θράσος: Υποστηρίζουν ότι ο Δένδιας τους «έστησε» και «δεν κατέβηκε από το αεροπλάνο»!

«Το καταδικάζουμε αυτό & θα αναλάβουμε δράση»

Λιβυκό θράσος: Υποστηρίζουν ότι ο Δένδιας τους «έστησε» και «δεν κατέβηκε από το αεροπλάνο»!

Με πρωτοφανές θράσος οι τουρκόφιλοι της Τρίπολης αρνούνται όλα όσα έγιναν σήμερα στην επίσκεψη-«φιάσκο» του Ν.Δένδια στην Τρίπολη και λένε πως ο Έλληνας ΥΠΕΞ αρνήθηκε να κατέβει από το αεροσκάφος και ακύρωσε την συνάντηση με την Λίβυα ΥΠΕΞ της Τρίπολης Najla Al-Mangoush!

Μία συνάντηση που με βάση την ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ δεν θα γίνονταν ποτέ:

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Libya Review» δημοσιεύει στοιχεία της ανακοίνωσης του ΥΠΕΞ της Λιβύης, σχετικά με το διπλωματικό επεισόδιο που σημειώθηκε με τον Έλληνα ΥΠΕΞ:

Ο Νίκος Δένδιας έφτασε στην Τρίπολη αλλά αρνήθηκε να κατέβει από το αεροπλάνο και λίγο αργότερα αποφάσισε να αναχωρήσει.
Η υπουργός Εξωτερικών Najla Al-Mangoush τον περίμενε για να τον υποδεχτεί.
Το καταδικάζουμε αυτό & θα αναλάβουμε δράση

Φαίνεται πως στο τουρκόφιλο τμήμα της Λιβύης έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τους «original» Τούρκους της Άγκυρας.

Αυτά είναι το θράσος, η παραπλάνηση και η δημιουργία ψευδών αφηγημάτων.

Βέβαια επαναλαμβάνουμε το μέγιστο λάθος ανήκει αποκλειστικά στον Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, ο οποίος δεν είχε κανένα λόγο να πραγματοποιήσει έστω και εθιμοτυπική όπως λέει επίσκεψη στην Τρίπολη νομιμοποιώντας έτσι την τουρκόφιλη κυβέρνηση της.

Ήταν δεδομένο πως η Τρίπολη θα το εκμεταλλεύονταν αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα το τονίζουμε συνεχώς, η επόμενη κίνηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη πρέπει να είναι η άρση της αναγνώρισης της κυβέρνησης της Τρίπολης ως κυβέρνησης της Λιβύης.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.