ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Μ.Νετανιάχου: «Οι όμηροι θα επιστρέψουν αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται»

Αντίστοιχες δηλώσεις και από τον ισραηλινό ΥΠΑΜ

Μ.Νετανιάχου: «Οι όμηροι θα επιστρέψουν αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου μαζί με τον υπουργό Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ, λίγες ώρες πριν από την κατάπαυση του πυρός στη Γαζά, η οποια αναμένεται να ξεκινήσει το πρωί της Πέμπτης (23/11).

Ο Νετανιάχου τόνισε ότι από την αρχή του πολέμου δεν έχει σταματήσει να σκέφτεται τους ομήρους και τις οικογένειές τους.

Περιέγραψε ότι ακούει για τον «συνεχιζόμενο εφιάλτη και το μαρτύριό τους» από τους συγγενείς τους. «Όλοι οι όμηροι θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 «Η συμφωνία επιτεύχθηκε με τη χρήση μαζικής στρατιωτικής πίεσης που ασκήθηκε στη Χαμάς και τις διπλωματικές προσπάθειες της ισραηλινής κυβέρνησης» πρόσθεσε ο Νετανιάχου. Παράλληλα υπογράμμισε ότι «η συμφωνία περιλαμβάνει την επίσκεψη του Ερυθρού Σταυρού στους ομήρους και τη μεταφορά φαρμάκων σε αυτούς.

 Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός επανέλαβε ότι «ο πόλεμος συνεχίζεται». «Νικάμε και θα συνεχίσουμε να πολεμάμε μέχρι να φτάσουμε στην απόλυτη νίκη».

Από την πλευρά του, ο Γιοάβ Γκάλαντ υπογράμμισε ότι το Ισραήλ «συλλαμβάνει τρομοκράτες» και τους ανακρίνει για πληροφορίες. Η συμφωνία βελτιώθηκε εντός της τελευταίας εβδομάδας επειδή τα ισραηλινά στρατεύματα «επέκτειναν» τις δραστηριότητές τους στη Γάζα, υποστήριξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 «Τις ημέρες μετά την απελευθέρωση των ομήρων, ο πόλεμος θα συνεχιστεί. Είματε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε αυτόν τον πόλεμο μέχρι να ηττηθεί η Χαμάς» πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.