ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Ζαχάροβα προς Γερμανία: «Λέτε ότι το ISIS έκανε το μακελειό στην Μόσχα αλλά δεν ξέρετε ποιος ανατίναξε τους Nord Stream;»

«Ενάμιση χρόνο μετά ακόμα δεν έχετε αποκαλύψει τους ενόχους»

Μ.Ζαχάροβα προς Γερμανία: «Λέτε ότι το ISIS έκανε το μακελειό στην Μόσχα αλλά δεν ξέρετε ποιος ανατίναξε τους Nord Stream;»

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα με ανάρτηση της σχολιάζει «καυστικά» την δήλωση της Γερμανίδας υπουργού εσωτερικών Νάνσι Φέιζερ, ότι το μακελειό στη Μόσχα το προκάλεσε το ISIS, διερωτώμενη πως το γνωρίζει αυτό με τόση σιγουριά ενώ ενάμιση χρόνο μετά την ανατίναξη των αγωγών Nord stream, ακόμα δεν έχει ταυτοποιήσει τους ενόχους.

«Υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Νάνσυ Φέιζερ: «Με βάση όλα όσα είναι γνωστά αυτή τη στιγμή, μπορεί να υποτεθεί ότι το «Ισλαμικό Κράτος στο Χορασάν» είναι υπεύθυνο για τη θανατηφόρα τρομοκρατική επίθεση κοντά στη Μόσχα».

Βαθιά ανάλυση. Δύναμη της σκέψης. Δύναμη της διανόησης.

Θα είναι ενδιαφέρον όταν αυτή η γυναίκα θα πει με σιγουριά κάτι για τις επιθέσεις που σχετίζονται με το “Nord Stream”. Εδώ και ενάμιση χρόνο στη Γερμανία, δεν υπήρξε ούτε μια επίσημη εκδοχή σχετικά με ζημιές που έγιναν σε ιδιόκτητες (γερμανικές) περιουσίες, ούτε καν επινοήθηκε το ISIS (η Ρωσίδα εκπρόσωπος εννοεί ότι δεν το επικαλέστηκαν)»

Νωρίτερα η Ρωσίδα εκπρόσωπος είχε προχωρήσει σε άλλη ανάρτηση αναφερόμενη στις ΗΠΑ και στην «σιγουριά» τους ότι δεν «εμπλέκεται η Ουκρανία» στην τρομοκρατική επίθεση στην Μόσχα, διερωτώμενη αν ακόμα μετά από 60 χρόνια ξέρουν οι Αμερικανοί ποιος σκότωσε τον πρόεδρο Κένεντι (το αφήγημα για τον Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ δεν το πιστεύουν ούτε στις ΗΠΑ).

«Επίσημος εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ Adrienne Watson: Η Ουκρανία δεν εμπλέκεται στην τρομοκρατική επίθεση στο Krasnogorsk, φταίει το απαγορευμένο ISIS.

Μακάρι να μπορούσαν να διευθετήσουν τη δολοφονία του δικού τους Προέδρου Κένεντι τόσο γρήγορα. Αλλά όχι, για περισσότερα από 60 χρόνια δεν κατάφεραν να μάθουν ποιος τον σκότωσε. Ή μήπως το έκανε ο ISIS; Ή θα καθυστερήσουν άλλα 60 χρόνια με συγκεκριμένα, παίζοντας με την όποια “εποικοδομητική αβεβαιότητα”;

Ή ας πάρουμε την τρομοκρατική επίθεση στο Nord Stream; Εκεί, σύμφωνα με τις Ηνωμένες Πολιτείες (και οι New York Times επικαλέστηκαν σχόλια αξιωματούχων), συμμετείχαν Ουκρανοί. Είναι αλήθεια ότι τότε οι αμερικανικές αρχές έπιασαν πάτο.

Έτσι εξακολουθούν να ψαχουλεύουν εκεί για να αναζητήσουν είτε το Κίεβο είτε τους δύτες του ISIS. Ούτε μια λέξη δεν ειπώθηκε από την Ουάσιγκτον καλώντας τη Δανία και τη Σουηδία να μην σταματήσουν να αναζητούν τους υπεύθυνους και η πρόταση της Ρωσίας για έρευνα υπό την αιγίδα του ΟΗΕ μπλόκαρε από τους Αγγλοσάξονες στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

Όλα αυτά υποδηλώνουν ότι οι πολιτικές ελίτ των Η.Π.Α. έχουν αποκτήσει δεξιότητες κατά τη διάρκεια των δεκαετιών στο να αποσπούν επιδέξια την προσοχή από εγκλήματα υψηλού προφίλ με κάθε είδους σκηνοθεσία.

Ως εκ τούτου, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για την τρομοκρατική επίθεση στο Δημαρχείο του Κρόκους, οποιαδήποτε φράση από την Ουάσιγκτον που δικαιολογεί το Κίεβο θα πρέπει να θεωρείται ως αποδεικτικό στοιχείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλωστε, η χρηματοδότηση των τρομοκρατικών δραστηριοτήτων της ομάδας οργανωμένου εγκλήματος του Κιέβου από Αμερικανούς φιλελεύθερους δημοκράτες και η συμμετοχή στα σχέδια διαφθοράς της οικογένειας Μπάιντεν συνεχίζονται εδώ και πολλά χρόνια»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.