ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Με έφοδο οι δυνάμεις του Ντονιέτσκ κατέλαβαν την οχυρωμένη από τους Ουκρανούς πόλη Vodiane (βίντεο)

Σημαντική επιτυχία καθώς αποτελούσε πόλη σε στρατηγική θέση

Με έφοδο οι δυνάμεις του Ντονιέτσκ κατέλαβαν την οχυρωμένη από τους Ουκρανούς πόλη Vodiane (βίντεο)

Η οχυρωμένη και σε στρατηγική θέση πόλη Vodiane που αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα προπύργια των ουκρανικών δυνάμεων στο Ντονιέτσκ αποτελεί παρελθόν πλέον για το Κίεβο μετά την απελευθερωσή της από έφοδο των δυυνάμεων του ρωσικού Ντονιέτσκ.

Στην περιοχή επιχειρούν εδώ και μήνες οι δυνάμεις  των μονάδων με τοςυ κωδικούς κλήσης “Σπάρτη” και “Σομαλία” με την υποστήριξη αρμάτων μάχης Τ-80 της μονάδας «Θύελλα» της 1ης Σλαβικής Ταξιαρχίας της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του Ντονέτσκ.

https://twitter.com/TWelschen/status/1599094015416115201

Το Vodiane, μαζί με τον οικισμό “Experience”  ήταν προπύργια των Ουκρανών για πολλά χρόνια καθώς από εκεί ξεκινούσαν οι ουκρανικές επιθέσεις εναντίον του Ντόνετσκ και της Μακέεβκα.

https://twitter.com/Afroditaa1984/status/1596425877788581888

Εκτός από το Vodiane, η κατάσταση των Ουκρανών έχει χειροτερέψει τόσο στο Pervomayskoye όσο και στο Nevelskoye.Σύμφωνα με τους Ρώσους, το Nevelskoye θα εκκαθαριστεί πολύ σύντομα.

https://twitter.com/TheHumanFund5/status/1598735670243168256

Στην περιοχή επιχειρούν δυνάμεις της 100ης Ταξιαρχίας Φρουρών του 1ου Σώματος Στρατού του Ντονέτσκ υπό την κάλυψη της ρωσικής Αεροπορίας.

“Τα στρατεύματά μας συνεχίζουν να προελαύνουν, σφίγγοντας το δαχτυλίδι γύρω από την Avdiivka” τόνισε από την πλευρά του ο Ντένις Πουσίλιν, αναπληρωτής πρόεδρος της ρωσικής δημοκρατίας του  Ντονέτσκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/un_ted7/status/1598237418062508032

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.