ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μετά την Λιμάν ανοίγει ο δρόμος για Σλοβιάνσκ και Κραματόρσκ για τις ρωσικές δυνάμεις (βίντεο)

Συνεχές ρωσικό σφυροκόπημα και κίνδυνος εγκλωβισμού χιλιάδων Ουκρανών στρατιωτών

Μετά την Λιμάν ανοίγει ο δρόμος για Σλοβιάνσκ και Κραματόρσκ για τις ρωσικές δυνάμεις (βίντεο)

Οι μάχες κλιμακώνονται στην περιοχή του Ντονμπάς στην ανατολική Ουκρανία, όπου η Μόσχα επιβεβαίωσε σήμερα ότι ρωσόφωνοι έθεσαν υπό τον έλεγχό τους την καίριας τοποθεσίας πόλη Λιμάν, που ανοίγει τον δρόμο στους Ρώσους προς τις μεγάλες πόλεις Σλοβιάνσκ και Κραματόρσκ και τον εγκλωβισμό χιλιάδων Ουκρανών στρατιωτών.

Πλέον οι ρωσικές δυνάμεις ενισχύουν τις θέσεις τους με την μεταφορά ενισχύσεων στην περιοχή για την ολοκλήρωση της κατάληψης των επίμαχων περιοχών.

https://twitter.com/200_zoka/status/1530547878829105152

Σε ανακοίνωσή του, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε σήμερα το πρωί “ότι έπειτα από κοινές ενέργειες των μονάδων της πολιτοφυλακής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ και των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, η πόλη Λιμάν απελευθερώθηκε πλήρως από τους Ουκρανούς εθνικιστές”.

https://twitter.com/200_zoka/status/1529712930274549761

Ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι παραδέχτηκε την απώλεια ωστόσο, είχε εκτιμήσει ότι “αν οι κατακτητές νομίζουν ότι η Λιμάν και το Σεβεροντονέτσκ θα είναι δικά τους, κάνουν λάθος. Το Ντονμπάς θα είναι ουκρανικό”!

Στο Σεβεροντονέτσκ, “οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται “, διαβεβαίωσε στον λογαριασμό του στο Telegram ο διορισμένος από το Κίεβο κυβερνήτης της περιφέρειας Λουγκάνσκ, ο Σέργκι Γκαϊντάι.

Κατά τους ρωσόφωνους η πόλη Σεβεροντονέτσκ είναι επί του παρόντος περικυκλωμένη και ότι τα ουκρανικά στρατεύματα είναι παγιδευμένα εκεί.

Το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας πρόσθεσε σήμερα στο Telegram ότι “(ο εχθρός) πραγματοποίησε επιχειρήσεις εφόδου στις περιοχές Σεβεροντονέτσκ, Οσκολονίβκα, Τοσκίβκα, μάταια, υπέστη απώλειες και υποχώρησε σε θέσεις που κατείχε προηγουμένως” αλλά επί του πεδίου δεν υπάρχει αυτή η εικόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/200_zoka/status/1529894771413725199

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.