ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Μπακού: «Το σύμβολο του χριστιανικού σταυρού είναι και σύμβολο της τρομοκρατικής οργάνωσης ASALA»!

Aρμενία: «Η συμπεριφορά του Αζερμπαϊτζάν μετά τον πόλεμο δεν είναι καλή»

Μπακού: «Το σύμβολο του χριστιανικού σταυρού είναι και σύμβολο της τρομοκρατικής οργάνωσης ASALA»!

O πρωθυπουργός της Δημοκρατίας της Αρμενίας κ. Νικόλ Πασινιάν επισκέφθηκε τη Χάγη, ζητώντας υποστήριξη για την προώθηση της ατζέντας των μεταρρυθμίσεων και την ομαλοποίηση στον Καύκασο.

Στην ομιλία του στο Clingendael, ο πρωθυπουργός της Δημοκρατίας της Αρμενίας κ. Νικόλ Πασινιάν αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες από τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν κ. Αλίεφ, δηλώνοντας ότι τον Απρίλιο, παρουσία της EUCO, ο κ. Αλίεφ υποσχέθηκε να απελευθερώσει άλλη μία ομάδα αιχμαλώτων πολέμου, αλλά μέχρι στιγμής δεν τήρησε την υπόσχεσή του.

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός κ. Ρούτε ενέκρινε τις εσωτερικές μεταρρυθμίσεις στην Αρμενία και την περιφερειακή ειρηνευτική ημερήσια διάταξη, τη διευθέτηση της διένεξης του Ναγκόρνο Καραμπάχ στο πλαίσιο της Συμπροεδρίας της Ομάδας Μινσκ του ΟΑΣΕ.

Μετά τα εγκαίνια του δώρου της Αρμενίας στο Παλάτι της Ειρήνης, ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν στη Χάγη, ακολουθώντας την απεχθή συμπεριφορά του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν, έκανε ανάρτηση στο Twitter, ισχυριζόμενος ότι το σύμβολο του χριστιανικού σταυρού είναι «επίσης σύμβολο της τρομοκρατικής οργάνωσης ASALA».

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν κ. Αλίεφ συζήτησαν την πρόσφατη θετική δυναμική και τα συγκεκριμένα μελλοντικά βήματα στην πορεία προς την ειρήνη στον Νότιο Καύκασο, συμπεριλαμβανομένης της οριοθέτησης και σήμανσης των συνόρων, του ανοίγματος των συνδέσεων μεταφοράς και επικοινωνίας, καθώς και της απελευθέρωσης των υπόλοιπων Αρμενίων κρατουμένων. Ο υπουργός κ. Μπλίνκεν επανέλαβε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να βοηθήσουν τόσο με τη διμερή δέσμευση όσο και με ομοϊδεάτες εταίρους, μεταξύ άλλων και μέσω του ρόλου τους ως Συμπροέδρου της Ομάδας Μινσκ του ΟΑΣΕ, ώστε να συνδράμουν στην επίτευξη μιας διαρκούς και συνολικής ειρήνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, συνεχίζοντας την πρακτική της διάδοσης παραπληροφόρησης σχετικά με την κατάσταση στα σύνορα, εξέδωσε ψευδείς ανακοινώσεις για πυρά Αρμενίων κατά θέσεων των Αζέρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.