ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Ν.Κορέα: Ενισχύει τις αμυντικές δαπάνες για να αντιμετωπίσει την πυραυλική και πυρηνική απειλή της Β.Κορέας

Η κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο συνιστά παγκόσμια απειλή

Ν.Κορέα: Ενισχύει τις αμυντικές δαπάνες για να αντιμετωπίσει την πυραυλική και πυρηνική απειλή της Β.Κορέας

Προβληματισμός φαίνεται πώς επικρατεί στη Νότιο Κορέα αναφορικά με τις ενέργειες της Βορείου Κορέα για την ανάπτυξη των πυρηνικών και πυραυλικών προγραμμάτων, με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται να πάρει μέτρα.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Άμυνας της Νοτίου Κορέας, Λι Γιονγκ-σαπ , δήλωσε ότι σε πρώτη φάση θα ενισχυθούν σημαντικά οι αμυντικές δαπάνες, ενώ θα υπάρξει και στενότερη συνεργασία με τις ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ο Νοτιοκορεάτης υπουργός, μιλώντας στον Διάλογο της Σάνγκρι-Λα (σ.σ. πρόκεται για το μεγαλύτερο φόρουμ στην Ασία που αφορά θέματα ασφαλείας) σημείωσε ότι η κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο συνιστά παγκόσμια απειλή και προέτρεψε τη Πιονγιάνγκ να τερματίσει άμεσα τα πυρηνικά και πυραυλικά της προγράμματα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.