ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απελευθερώθηκε το ρωσικό αλιευτικό που είχε συλληφθεί από τη Βόρεια Κορέα

Απελευθερώθηκε το ρωσικό αλιευτικό που είχε συλληφθεί από τη Βόρεια Κορέα

Το ρωσικό αλιευτικό σκάφος που είχε συλληφθεί πριν από περισσότερο από μια εβδομάδα από τη Βόρεια Κορέα απελευθερώθηκε, ανακοίνωσε η ρωσική πρεσβεία στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

“Στις 27 Ιουλίου, η συντονισμένη εργασία της ρωσικής διπλωματικής υπηρεσίας οδήγησε στην απελευθέρωση του αλιευτικού σκάφους Xiang Hai Lin 8”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της πρεσβείας, σύμφωνα με την μετάφρασή της που μεταδόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Itar-Tass.

“Στις 16:00 τοπική ώρα (10:00 ώρα Ελλάδος) ο καπετάνιος Βερέβκα ενημερώθηκε από την βορειοκορεατική πλευρά για την απελευθέρωση. Στις 19:30 το σκάφος αναχώρησε από το λιμάνι Γουονσάν και κατευθύνθηκε στο Σόκτσο (Νότια Κορέα) όπου θα αποβιβαστούν δύο Νοτιοκορεάτες που είναι μέλη του πληρώματος“, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Το Xian Hai Lin 8 συνελήφθη πριν από περισσότερο από μια εβδομάδα καθώς κατευθυνόταν από τα χωρικά ύδατα της Νότιας Κορέας στην Θάλασσα της Ιαπωνίας.

Η Βόρεια Κορέα κατηγόρησε το πλήρωμά του για παράνομη είσοδο στα χωρικά της ύδατα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πλήρωμά του αποτελείται από 15 Ρώσους και 2 Νοτιοκορεάτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.