ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ρωσικό ναυτικό: Αναβαθμίζει τα αερόστρωμνα Zubr

Ρωσικό ναυτικό: Αναβαθμίζει τα αερόστρωμνα Zubr

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS, που επικαλείται εκπρόσωπο του ναυπηγείου που έχει αναλάβει το έργο εκσυγχρονισμού του πλοίου κλάσσης Zubr, το αερόστρωμνο αποβατικό αναμένεται να υποστεί μια διαδικασία αναβάθμισης δύο εβδομάδων και στη συνέχεια θα είναι έτοιμο για ένταξη στην υπηρεσία.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ρώσος αξιωματούχος: «Στις 9 Φεβρουαρίου, το πλοίο κατηγορίας Zubr Evgeny Kocheshkov ελλιμενίστηκε στο ναυπηγείο του Yantar, όπου οι ειδικοί θα επιθεωρήσουν το αποβατικό πλοίο και θα καθορίσουν τις απαιτούμενες ενέργειες επισκευών που πρέπει να υλοποιηθούν»

Ως προς το χρονικό διάστημα ολοκλήρωσης της αναβάθμισης, ο ίδιος διευκρίνισε στη συνέχεια ότι θα διαρκέσει περίπου δύο βδομάδες και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην υπηρεσία του στον Στόλο της Βαλτικής του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Evgeny Kocheshkov βρίσκεται σε υπηρεσία στο στόλο της Βαλτικής από τον Οκτώβριο του 1990. Έχει εκτόπισμα 555 τόνους, έχει μήκος 57,3 μέτρα και πλάτος 25,6 μέτρα. Επιπρόσθετα έχει επιχειρησιακή εμβέλεια 300 μιλίων και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητες μέχρι και 60 κόμβους, ενώ ακόμα διαθέτει πυροβόλα όπλα, δύο θέσεις εκτόξευσης πυραύλων για επιθετικό σκοπό αλλά και συστήματα αεροπορικής άμυνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.