ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέος ξαφνικός θάνατος: 28χρονη «έφυγε» την ώρα που έκανε ασκήσεις σε γυμναστήριο στον Ισημερινό (βίντεο)

Υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ βρισκόταν στο γυμναστήριο στην περιοχή Σάντα Ρόσα

Νέος ξαφνικός θάνατος: 28χρονη «έφυγε» την ώρα που έκανε ασκήσεις σε γυμναστήριο στον Ισημερινό (βίντεο)

Δεν έχουν «τέλος» οι ξαφνικοί θάνατοι που σημειώνονται εντός της Ελλάδας αλλά και παγκοσμίως, καθώς μια 28χρονη γυναίκα πέθανε αιφνιδίως την ώρα που έκανε ασκήσεις σε γυμναστήριο στον Ισημερινό.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η Betsy Dayana Jaramillo Ramírez, όπως ήταν το όνομα της 28χρονης, υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ βρισκόταν στο γυμναστήριο στην περιοχή Σάντα Ρόσα.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει την Ramirez να κάνει καθίσματα και να σηκώνει βάρη, όταν ξαφνικά χάνει τις αισθήσεις της και πέφτει με το πρόσωπο στο έδαφος.

Όσοι βρίσκονταν τη στιγμή εκείνη στο γυμναστήριο έτρεξαν να βοηθήσουν την 28χρονη μέχρι να φτάσουν οι διασώστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και η 28χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όταν έφτασε εκεί δεν είχε σημάδια ζωής, με τους γιατρούς να μην μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να ανακοινώσουν τον θάνατό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.