ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νίκαια: 7χρονη κυκλοφορούσε μόνη της – Συνελήφθη η 25χρονη μητέρα της

Η εισαγγελέας Ανηλίκων διέταξε η 7χρονη να οδηγηθεί, συνοδεία αστυνομικών, στο νοσοκομείο «Παίδων» για εξετάσεις

Νίκαια: 7χρονη κυκλοφορούσε μόνη της – Συνελήφθη η 25χρονη μητέρα της

Την άμεση κινητοποίηση των Αρχών, προκάλεσε το μεσημέρι της Τρίτης, ένα κοριτσάκι το οποίο εντοπίστηκε να είναι μόνο του σε δρόμο της Νίκαιας.

Ειδικότερα, οδηγός είδε ένα παιδάκι να είναι μόνο του στην αφετηρία των λεωφορείων και αμέσως ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν την 7χρονη και αφού σιγουρεύτηκαν ότι ήταν καλά στην υγεία της, τη συνόδευσαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Αμέσως μετά, οι Αρχές ταυτοποίησαν τη μητέρα του παιδιού και την κάλεσαν στο αστυνομικό τμήμα για εξηγήσεις.

Η 25χρονη μητέρα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας – Αγ. Ρέντη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ ενημερώθηκε και η εισαγγελέας ποινικής δίωξης, με προφορική εντολή της οποίας αφέθηκε ελεύθερη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας Ανηλίκων διέταξε η 7χρονη να οδηγηθεί, συνοδεία αστυνομικών, στο νοσοκομείο «Παίδων» για εξετάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.