ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ο Γ.Πριγκόζιν της Wagner μιλά πάλι για οπισθοχώρηση ρωσικών δυνάμεων στα περίχωρα του Μπακχμούτ

Παράπονα αλλά συνεχίζεται η πόλη χάνεται για τους Ουκρανούς

Ο Γ.Πριγκόζιν της Wagner μιλά πάλι για οπισθοχώρηση ρωσικών δυνάμεων στα περίχωρα του Μπακχμούτ

Ο επικεφαλής της ρωσικής εθελοντικής οργάνωσης Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, κατηγόρησε τις μονάδες του ρωσικού τακτικού στρατού ότι οπισθοχώρησαν 570 μέτρα βόρεια από το Μπαχμούτ, στην ανατολική Ουκρανία, επιτρέποντας να πλευροκοπηθούν οι δυνάμεις της Wagner!

Ουκρανικά στρατεύματα κοντά στην πρώτη γραμμή είπαν ότι η Ρωσία βομβαρδίζει δρόμους πρόσβασης για να επιβραδύνει την ουκρανική επίθεση.

Οι δυνάμεις της Wagner ηγούνται της επίθεσης στο Μπαχμούτ και φαίνεται ότι παρά τα παράπονα η πόλη είναι θέμα ημερών να πέσει στα ρωσικά χέρια εξ ολοκλήρου.

Ο Πριγκόζιν, ο οποίος έχει επανειλημμένως κατηγορήσει τα ανώτερα στρατιωτικά κλιμάκια της Ρωσίας ότι δεν κάνουν αρκετά για να στηρίξουν τους άνδρες του, ζήτησε από το υπουργείο Άμυνας να κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει τις δυνάμεις στο Μπαχμούτ μετά την οπισθοχώρηση, όπως την χαρακτήρισε, των μονάδων του τακτικού ρωσικού στρατού.

«Δυστυχώς, μονάδες του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας έχουν αποσυρθεί έως και 570 μέτρα προς τα βόρεια του Μπαχμούτ, επιτρέποντας έτσι να πλευροκοπηθούν οι δυνάμεις μας», είπε ο Πριγκόζιν σε μήνυμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κάνω έκκληση στην ανώτερη ηγεσία του υπουργείου Άμυνας -δημοσίως γιατί τις επιστολές μου δεν τις διαβάζουν», είπε ο Πριγκόζιν. «Σας παρακαλώ, μην εγκαταλείπετε τις πλευρές των δυνάμεών μας», είπε ο Πριγκόζιν, απευθυνόμενος στον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού και στον Βαλέρι Γκεράσιμοφ, αρχηγό του Γενικού Επιτελείου του ρωσικού στρατού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.