ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Σ.Σοϊγκού «Ο ρωσικός Στρατός θα δημιουργήσει ένα Σώμα Στρατού μόνο με νέας κατασκευής εξοπλισμό»

Τι είπε για τους εθελοντές που υπογράφουν συμβόλαια

Ο Σ.Σοϊγκού «Ο ρωσικός Στρατός θα δημιουργήσει ένα Σώμα Στρατού μόνο με νέας κατασκευής εξοπλισμό»

Σε ένα λεπτομερές σχόλιο, ο Σοιγκού επιβεβαίωσε την καταστροφή 18 από τα 109 οχήματα μάχης πεζικού Bradley που παραδόθηκαν στο Κίεβο και 246 ουκρανικών αρμάτων μάχης συμπεριλαμβανομένων και 14 που παράχθηκαν στην Δύση.

Ο ίδιος ανέφερε ότι μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα σχηματιστεί εφεδρικός στρατός επιπέδου Σώματος Στρατού, ο οποίος θα λάβει περισσότερα από 3.000 συστήματα εξοπλισμού όλων των ειδών.

Στη συνάντηση μίλησε και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος τόνισε ότι οι Ουτκρανοί Έφεδροι δεν είναι απεριόριστοι.

Εξέφρασε δε την ανησυχία του ότι, προφανώς, οι δυτικές χώρες είναι έτοιμες να συνεχίσουν τη σύγκρουση μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό στρατιώτη.

Ο Σόιγκου είπε επίσης ότι αυτή τη στιγμή δεν βλέπει την ανάγκη για επιπλέον εθελοντές για τις Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων.

Ανέφερε ότι 114 χιλιάδες άτομα έχουν ήδη υπογράψει συμβάσεις με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας και κατά μέσο όρο, ο αριθμός των υπογραφόντων ανά ημέρα είναι 1336 άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, ανακοίνωσε την παρουσία περισσότερων από 50 χιλιάδων εθελοντών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.