ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ο Β.Πούτιν αποκάλυψε γιατί τα ρωσικά στρατεύματα αποχώρησαν από τα περίχωρα του Κιέβου πριν ένα χρόνο

Η ειρηνευτική συμφωνία από την οποία υπαναχώρησε το Κίεβο

Ο Β.Πούτιν αποκάλυψε γιατί τα ρωσικά στρατεύματα αποχώρησαν από τα περίχωρα του Κιέβου πριν ένα χρόνο

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποκάλυψε ότι τα ρωσικά στρατεύματα αποχώρησαν την άνοιξη του 2022 από το Κίεβο και άλλες περιοχές στην Ουκρανία με βάση μια ειρηνευτική συμφωνία που συμφωνήθηκε στην Τουρκία, όπως σας αναφέραμε σχετικά στο pronews.gr.

Ο Ρώσος πρόεδρος έδειξε στους Αφρικανούς ηγέτες τα έγγραφα του προσχεδίου της ειρηνευτικής συμφωνίας ανάμεσα στη Μόσχα και το Κίεβο με τίτλο:

“Συνθήκη για τη μόνιμη ουδετερότητα και τις εγγυήσεις ασφαλείας της Ουκρανίας“.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η Ουκρανία και η Ρωσία συμφώνησαν κατ’ αρχήν στο προσχέδιο συμφωνίας την άνοιξη του 2022 στην Κωνσταντινούπολη, αλλά στη συνέχεια το Κίεβο αρνήθηκε να το επικυρώσει λίγο αφότου τα ρωσικά στρατεύματα αποσύρθηκαν οικειοθελώς, ως μέρος της συμφωνίας.

Το κείμενο αναφέρει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο, η Κίνα, η Ρωσία, οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Τουρκία θα ενεργήσουν ως εγγυήτριες δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε μεταφρασμένο το ένα από τα έγγραφα που έδειξε ο Πούτιν και στο οποίο ορίζονταν με ακρίβεια οι δυνάμεις που θα επιτρεπόταν στην Ουκρανία να έχει ως “ουδέτερο κράτος“:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.