ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Ο Ζελένσκι μεταβιβάζει την κυριαρχία της Ουκρανίας στην Πολωνία», λένε στην Ρωσία

Αναφορά της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσίας

«Ο Ζελένσκι μεταβιβάζει την κυριαρχία της Ουκρανίας στην Πολωνία», λένε στην Ρωσία

Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών, Σεργκέι Ναρίσκιν , είπε ότι η Βαρσοβία πιέζει σθεναρά τον Πρόεδρο της Ουκρανίας να της μεταφέρει de facto τον έλεγχο των πιο σημαντικών κρατικών λειτουργιών και θεσμών.

«Ο Ζελένσκι φαίνεται να συμφωνεί με τη μεταβίβαση της κυριαρχίας της Ουκρανίας στην Πολωνία. Όπως δήλωσε ο διευθυντής του ρωσικού SVR Naryshkin, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τα όνειρα των πολωνικών αρχών για την επιστροφή του “Eastern Kres” μεταφράζονται σε συγκεκριμένες ενέργειες» . λέει το μήνυμα.

Για παράδειγμα, ένα εφεδρικό κέντρο επεξεργασίας δεδομένων της Κρατικής Φορολογικής Υπηρεσίας της Ουκρανίας τοποθετείται στην Πολωνία με το πρόσχημα της βελτίωσης της αποτελεσματικότητας των δραστηριοτήτων του τμήματος. Πρόσβαση σε αυτό θα παρέχεται, μεταξύ άλλων , στη SILTEC , μια εταιρεία που συνδέεται με τοπικές υπηρεσίες πληροφοριών, και στους αμερικανικούς ψηφιακούς γίγαντες Dell, IBM και Cisco.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το κράτος δεν είναι ιδιωτική εταιρεία και σε αυτή την περίπτωση βλέπουμε ότι η χούντα του Κιέβου έχει ήδη συμφωνήσει με την προσάρτηση της Ουκρανίας από την Πολωνία και της παραδίδει οικειοθελώς την κρατική κυριαρχία», κατέληξε ο Ναρίσκιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.