ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Οι Ουκρανοί χτύπησαν αμάχους στο κέντρο της Χερσώνας – Οι δυνάμεις του Κιέβου περικυκλώθηκαν στον «θύλακα» του Ingulets

Oι Ρώσοι κράτησαν τον έλεγχο της Αλεξαντρόβκα

Οι Ουκρανοί χτύπησαν αμάχους στο κέντρο της Χερσώνας – Οι δυνάμεις του Κιέβου περικυκλώθηκαν στον «θύλακα» του Ingulets

Ουκρανικοί πύραυλοι χτύπησαν πριν από λίγο το κέντρο της Χερσώνας προκαλώντας σοβαρές απώλειες μεταξύ του άμαχου πληθυσμού ενώ την ίδια στιγμή οι ρωσικές δυνάμεις ανακοίνωσαν πως περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στον «θύλακα» του ποταμού Ingulets.

Συγκεκριμένα χτυπήθηκε το κτίριο της Γενικής Εισαγγελίας της Χερσώνας και παρακείμενες οδοί από πέντε ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από HIMARS. Mεταξύ των αμάχων που χτυπήθηκαν είναι και δύο παιδιά.

Tην ώρα του χτυπήματος στο κτίριο της Γενικής Εισαγγελίας λάμβανε χώρα συγκέντρωση τοπικών αξιωματούχων.

Οι Ουκρανοί βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης στην Χερσώνα μετά την υπερχείλιση του ποταμού Ingulets που προκλήθηκε από την ισοπέδωση του φράγματος στην Krivoy Rog, καθώς καταστράφηκαν όλες οι πλωτές διαβάσεις και έχουν παγιδευτεί.

Ο ακριβής αριθμός τους δεν είναι γνωστός αλλά στην αρχή του Σεπτεμβρίου στον «θύλακα» είχαν διεισδύσει περίπου 10.000 Ουκρανοί στρατιώτες.

Στο μεταξύ όλες οι επιθέσεις των Ουκρανών στην Αλεξαντρόβκα στην Χερσώνα έχουν αποτύχει και οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν υποστεί σοβαρές απώλειες.

Η πόλη παραμένει υπό ρωσικό έλεγχο.

https://twitter.com/leblorik/status/1570686499351568385

Στο μέτωπο του Χαρκόβου το Κίεβο σήμερα έστησε μία ακόμα προπαγάνδα περί «μαζικού τάφου» Ουκρανών στρατιωτών στο Ιζίουμ.

Αν ήταν μαζικός τάφος δεν θα είχαν θαφτεί σύμφωνα με το ορθόδοξο τελετουργικό και με Σταυρούς.

Θα είχαν θαφτεί όλοι μαζί. Οι εικόνες που έδειξε το Κίεβο και τα δυικά ΜΜΕ κατά παράβαση της αλήθειας τις «ερμήνευσαν» αλλιώς ήταν από ένα μικρό νεκροταφείο Ουκρανών στρατιωτών που οι Ρώσοι τους έθαψαν γιατί το Κίεβο δεν δέχονταν να πάρει τις σορούς τους.

Όπως φαίνεται και στον χάρτη με τα πεδία των μαχών οι ουκρανικές αντεπιθέσεις έχουν επί της ουσίας σταματήσει και τα εδαφικά κέρδη δεν δικαιολογούν τις τρομακτικές ουκρανικές απώλειες, γιατί είναι μικρά και πολύ πιθανόν να είναι και πρόσκαιρα.

https://twitter.com/ripetvofficial/status/1570712769330315266

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.