ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Οι «παπάτζες» των NY Times για «σφαγές» στην Μπούτσα – Μιλάνε για εκτελέσεις και στα βίντεο δεν καταγράφεται τίποτα!

Τις εκτελέσεις τις φανταζόμαστε γιατί υπάρχουν ανώνυμοι μάρτυρες που τις επιβεβαιώνουν!

Οι «παπάτζες» των NY Times για «σφαγές» στην Μπούτσα – Μιλάνε για εκτελέσεις και στα βίντεο δεν καταγράφεται τίποτα!

Η κατάσταση με την δυτική προπαγάνδα έχει φτάσει στον βαθμό να υποτιμάει την νοημοσύνη και αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό χωρίς κάποια απάντηση.

Από το πρωί όλα τα φιλοκυβερνητικά και άρα φιλοδυτικά ΜΜΕ στην Ελλάδα και φυσικά σε όλο τον πλανήτη παίζουν βίντεο στα οποία υποτίθεται ότι απεικονίζονται εκτελέσεις Ουκρανών αμάχων από Ρώσους στρατιώτες στην Μπούτσα.

Μάλιστα.

Μόνο που υπάρχει μία λεπτομέρεια σε όλα τα βίντεο φαίνονται αιχμάλωτοι αλλά πουθενά δεν υπάρχει εκτέλεση.

Την υποτιθέμενη εκτέλεση σύμφωνα με τα «έγκυρα» και «έγκριτα» ελληνικά ΜΜΕ μας την αποκαλύπτουν 8 ΑΝΩΝΥΜΟΙ «μάρτυρες» που δεν τους ξέρει κανείς και φυσικά δεν ξέρουμε ούτε καν αν υπάρχουν γιατί; Μα γιατί το λένε οι Αμερικανοί και τους πιστεύουμε εκ των προτέρων γιατί στο DNA τους είναι καταταγμένοι να λένε πάντα αλήθεια, να είναι δημοκράτες, καλά παιδιά και να αγαπούν όλο τον κόσμο.

Τόσο αξιόπιστο το ρεπορτάζ των NY Times δηλαδή.

Ακολουθούν τα βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα εν λόγω «συγκλονιστικά» βίντεο απλά κάποιοι άντρες συλλαμβάνονται έτσι ; Και κάνεις δεν σκοτώνεται . Το είδαν αυτό τα εγχώρια ΜΜΕ πριν το γράψουν τον τίτλο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.