ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι Ρώσοι ειρωνεύονται την απόδοση των δυτικών αρμάτων στην Ουκρανία: «Να ενταχθούν τα Leopard στα είδη υπό εξαφάνιση»

Μετά τις νέες απώλειες στην ουκρανική αντεπίθεση

Οι Ρώσοι ειρωνεύονται την απόδοση των δυτικών αρμάτων στην Ουκρανία: «Να ενταχθούν τα Leopard στα είδη υπό εξαφάνιση»

Οι Ρώσοι έχουν προσδώσει ιδιαίτερη σημασία στην αποστολή γερμανικών αρμάτων Leopard 1 και 2, θυμίζοντάς τους τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο κατά της ναζιστικής Γερμανίας και σε κάθε ευκαιρία δεν σταματάνε να κάνουν σχόλια κατά αυτών.

 «Τα γερμανικά άρματα μάχης Leopard, που χρησιμοποιήθηκαν από τις ουκρανικές δυνάμεις κατά την αντεπίθεση τους κατά της Ρωσίας, εξαφανίζονται από τα ρωσικά στρατεύματα και θα πρέπει σύντομα να συμπεριληφθούν στην “Κόκκινη Λίστα“ με τα είδη προς εξαφάνιση», δήλωσε σήμερα Τρίτη ο Ρώσος απεσταλμένος στους διεθνείς οργανισμούς στη Βιέννη, Μιχαήλ Ουλιάνοφ.

“Ελπίζω ότι τα κόλπα τους με τον υδροηλεκτρικό σταθμό Kakhovka και τις επιθετικές επιχειρήσεις σε Χερσώνα και Ζαπορίζια θα αποτύχουν. Τα Leopard καταστρέφονται καθημερινά από τους Ρώσους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.