ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο: Πατέρας και γιος κατέληξαν με διαφορά 12 ωρών

Αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας

Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο: Πατέρας και γιος κατέληξαν με διαφορά 12 ωρών

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Αγρίνιο, καθώς ένας πατέρας και γιος «έφυγαν» από τη ζωή από παθολογικά αίτια, με διαφορά μόλις 12 ωρών.

Ο 39χρονος γιος Απόστολος Μαυρέλης που αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα υγείας, έφυγε από τη ζωή χθες (17.4.2023) Δευτέρα του Πάσχα στο Αγρίνιο.

Περίπου 12 ώρες αργότερα, σήμερα τα ξημερώματα (18.4.2023) έχασε τη μεγάλη μάχη με τον θάνατο και ο πατέρας του 39χρονου, ο 77χρονος Νικόλαος Μαυρέλης, ο οποίος είχε κι αυτός σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η κηδεία του 39χρονου γιου, Απόστολου Μαυρέλη, αναμενόταν να τελεστεί σήμερα το μεσημέρι στον κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στο Αγρίνιο, ενώ η κηδεία του πατέρα του, του 77χρονου, Νικόλαου Μαυρέλη, αναμένεται λίγες ώρες μετά στις 16:00 το απόγευμα, στην ίδια εκκλησία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.