Ωρωπός: Συγκλονίζει η 69χρονη μετά την επίθεση Πακιστανού που επιχείρησε να τη βιάσει – «Θα με στραγγάλιζε»

Επιμένουν κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ: «Δεν θα απελαθεί ο νεαρός αλλοδαπός»

Ωρωπός: Συγκλονίζει η 69χρονη μετά την  επίθεση Πακιστανού  που επιχείρησε να τη βιάσει – «Θα με στραγγάλιζε»

«Εφιάλτη» στα χέρια ενός 23χρονου Πακιστανού έζησε μία γυναίκα 69 ετών στην παραλία του Ωρωπού καθώς τη χτύπησε άσχημα και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και περιέγραψε στο Star τα όσα έζησε. Η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι στην παραλία του Αγίου Κωνσταντίνου στον Ωρωπό την Πέμπτη 8 Ιουνίου.

Η 69χρονη με το ποδήλατό της έφυγε από το σπίτι της με σκοπό να πάει στην παραλία να κολυμπήσει. Φθάνοντας συνάντησε γνωστούς της από την περιοχή. Λίγα λεπτά αργότερα στην παραλία έφτασε και ο Πακιστανός με ένα ηλεκτρικό πατίνι.

pakistanos

Την ώρα που η γυναίκα συζητούσε με τους υπόλοιπους στην παραλία, τον είδε να κάθεται σε ένα παγκάκι κοντά τους. Όταν έμεινε μόνη της και αποφάσισε να μπει στη θάλασσα για να κολυμπήσει, τον είδε να την ακολουθεί και να κάνει άσεμνες κινήσεις.

Στη συνέχεια άρπαξε τη γυναίκα και την έβαλε στο παγκάκι όπου ο νεαρός αποπειράθηκε να τη βιάσει αλλά μόλις κατάλαβε την παρουσία δύο ατόμων στη θάλασσα, έφυγε γρήγορα με το πατίνι.

Η γυναίκα οδηγήθηκε αρχικά στην Αστυνομία και στη συνέχεια στο Θριάσιο Νοσοκομείο ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Ο Πακιστανός συνελήφθη ενώ άλλες τρεις γυναίκες τον έχουν καταγγείλει για επιθέσεις εναντίον τους την τελευταία εβδομάδα που βρισκόταν σε σπίτι γνωστών του στον Ωρωπό.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει πηγές της ΕΛ.ΑΣ αρνούνται κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο απέλασης του Πακιστανού από τη χώρα, λέγοντας ότι αυτό έρχεται σε αντίθεση με την διεθνή πρακτική.

Ποια είναι αυτή η «διεθνής πρακτική» δεν διευκρίνισαν.

«Δεν μπορώ να κινηθώ. Με έχει χτυπήσει σε όλο μου το σώμα. Δεν είμαι καλά καθόλου, ούτε ψυχολογικά. Θα ήμουν δεύτερη Τοπαλούδη. Είμαι σίγουρη σε αυτό. Θα με στραγγάλιζε και θα με έριχνε στη θάλασσα να με πνίξει για να μη τον μαρτυρήσω» ανέφερε η 69χρονη.

«Κατάλαβα ότι κάτι θα μου συμβεί. Και όπως μπήκε, έκανε πως ερχόταν προς τα εμένα. Κάνω κύκλο και βγαίνω. Είμασταν στην παραλία αυτός και εγώ. Κανένας άλλος. Και σε κλάσματα δευτερολέπτου πάω να πάρω το ποδήλατο και τον βλέπω με βουτάει, με χτυπάει πάνω στο παγκάκι, χτύπησα στο κεφάλι μου και γύρισε το σώμα μου, πέφτω πάνω στο ποδήλατό μου στο καρεκλάκι μου και σκάω κάτω στην άμμο.

Δεν μπορούσα να σηκωθώ γιατί πριν από ένα χρόνο χειρουργήθηκα στον 12ο σπόνδυλο. Και του λέω “εδώ οι βάρκες έχουν κάμερες και θα σε δούνε και έρχεται η αστυνομία”. Κάτι έλεγε αλλά το έλεγε στα πακιστανικά, στα ξένα δεν καταλάβαινα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε:

«Ήμουν σε σοκ. Με πήγε δια της βίας στο παγκάκι του. Με ξαπλώνει ανάσκελα μου κατεβάζει το μαγιό το κάτω και κοιτούσε γύρω γύρω. Το μάτι του δεν μπορεί να φύγει από τη σκέψη μου. Τον βλέπω μπροστά μου. Δεν έγινε ολοκληρωτική πράξη γιατί δεν μπορούσε γιατί έβλεπε γύρω γύρω μην τον τσακώσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και κάποια στιγμή σε κλάσματα δευτερολέπτου τον βλέπω ότι σηκώνεται και βάζει το παντελόνι του και εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι κάποιος είχε έρθει στη θάλασσα. Σηκώθηκα και βλέπω δύο κυρίους με ένα αυτοκίνητο. “Βοήθεια, βοήθεια σας παρακαλώ ελάτε” φώναζα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.