ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ωρωπός: Συνελήφθη Πακιστανός που αποπειράθηκε να βιάσει 69χρονη σε παραλία – Είχε επιτεθεί και σε δύο 70χρονες!

Καθησυχάζουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ: «Δεν πρόκειται να απελαθεί»

Ωρωπός: Συνελήφθη Πακιστανός που αποπειράθηκε να βιάσει 69χρονη σε παραλία – Είχε επιτεθεί και σε δύο 70χρονες!

«Άγιο» είχε την περασμένη Πέμπτη μια 69χρονη στην παραλία Άγιος Κωνσταντίνος Ωρωπού, όταν την πλησίασε ένας 23χρονος Πακιστανός “πρόσφυγας” και επιχείρησε να τη βιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που είχε πάει στην παραλία για να κολυμπήσει σώθηκε από τύχη όταν από το σημείο πέρασε ένας οδηγός, ο οποίος παρατήρησε ότι ο δράστης είχε ξαπλώσει στην παραλία την άτυχη γυναίκα που καλούσε σε βοήθεια.

Μόλις ο αλλοδαπός αντιλήφθηκε την παρουσία του μάρτυρα το έβαλε στα πόδια. Μετά από αναζητήσεις της αστυνομίας συνελήφθη στην περιοχή από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης κινούνταν στην περιοχή με ένα ηλεκτρικό πατίνι και προσέγγιζε ηλικιωμένες γυναίκες που ήταν μόνες τους!

Νωρίτερα την ίδια ημέρα μια 70χρονη και μια 74χρονη κατήγγειλαν τις ύποπτες κινήσεις ενός άνδρα, η περιγραφή του οποίου ταιριάζει με αυτή του 23χρονου Πακιστανού.

Πάντως όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ο Πακιστανός δεν πρόκειται να απελαθεί από τη χώρα, καθώς δεν συντρέχουν ανάλογοι λόγοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.