ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΝΑΤΟ: «Τεράστιες οι συνέπειες των ρωσικών επιθέσεων στον ουκρανικό στρατό»

Ζητά ενίσχυση της ουκρανικής αεράμυνας

ΝΑΤΟ: «Τεράστιες οι συνέπειες των ρωσικών επιθέσεων στον ουκρανικό στρατό»

Ο στρατιωτικός αντίκτυπος των ρωσικών βομβαρδισμών στην Ουκρανία ήταν ένα από τα βασικά θέματα της διάσκεψης των υπουργών Εξωτερικών των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι στις 29/11/2022.

Στην πράξη, οι παραδοχές στη σύνοδο κορυφής ήλθαν σε αντίθεση με το αφήγημα του ΝΑΤΟ και των δυτικών μέσων ενημέρωσης για μία …πιθανή «ουκρανική νίκη».

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg σε συνέντευξη Τύπου μετά τη σύνοδο κορυφής των υπουργών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας παραδέχθηκε ότι οι τελευταίες ρωσικές αεροπορικές επιδρομές υψηλής έντασης προκάλεσαν τεράστιες ζημιές στις ουκρανικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων των κρατών του ΝΑΤΟ ήταν απαραίτητη και έγκαιρη για να συζητηθούν νέες μορφές βοήθειας προς το Κίεβο και να προωθηθούν νέα αντίμετρα ενόψει των απωλειών που υπέστη η Ουκρανία στο πεδίο της μάχης.

Τεράστιες οι συνέπειες των ρωσικών επιθέσεων

«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι τεράστιες οι συνέπειες των επιθέσεων. Αυτές οι επιθέσεις έχουν προκαλέσει σημαντική ζημιά»

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση

Ο γραμματέας του ΝΑΤΟ δήλωσε επίσης ότι χρειάζονται νέες προσπάθειες από την πλευρά της Ατλαντικής συμμαχίας για βοήθεια προς το Κίεβο, προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική του ικανότητα, καθώς τα πρόσφατα πλήγματα έχουν προκαλέσει τρομακτική ζημιά στην ουκρανική πλευρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρώτο μέτρο ως απάντηση στις ρωσικές επιθέσεις θα είναι η αποστολή νέων συστημάτων αεράμυνας στην Ουκρανία.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.